2777
2789
عنوان

رنگ مو

610 بازدید | 53 پست

دوستان کسی میدونه چجور تو رنگ حرفه ایی بشم من الان نمیدونم از کجا شروع کنم اول چ کلاسی برم بعد چه کلاسی اول برم کلاس معمولی بعد برا اپدیت های خفن شرکت کنم یا ازاول برم کلاس خفن کسی میدونه؟

هرجا میری برو فقط کلاسای رنگ کارای معروف که تو ۵ جلسه یا ده جلس ندو صفر تا صد استادی مثلا تو یه هفت ...

جدی میگی اونا خپب نیست یعنی اتفاقا یه جا بود تو ۱۰روز رفته بود رو مخم اونو برم اونم ۲۰ملیون بود الان اموزشگاه فنی حرفه ایی هست۶یا۷ماه طول میکشه ولی اخه بااونم میدونم به درامد نمیرسم یعنی تو میکی این طولانیه رو برم بعدش برا اپدیت برم بهتره بنظرت توروخدا اکه میشه جواب بده ممنونم ازت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی میگی اونا خپب نیست یعنی اتفاقا یه جا بود تو ۱۰روز رفته بود رو مخم اونو برم اونم ۲۰ملیون بود الان ...

ببین عزیزم خواهر من پیش خیلی از رنگ کارای معروف رفته چون تجربه نداشتیم.۱۵ میلیون داد صفر تا صد ۵ روزه چیز زیادی یاد نگرفت.آخه رنگ خیلی خیلی پیچیدس فقط کلاس تئوریش ۵ جلسه هست 

آموزشگاه هم نرو .برو سالن بگرد سالن های شهرتون اونی که واقعا کارش خوبه برو نمونه کاراش رو ببین اجازه بده چند ماه پیشش باشی اینجوری استاد میشی.پیش کسی برو که آپدیت شده باشه 

ببین عزیزم خواهر من پیش خیلی از رنگ کارای معروف رفته چون تجربه نداشتیم.۱۵ میلیون داد صفر تا صد ۵ روز ...

خب میشه منم راهنمایی کنی از کجا شروع کنم چون واقعا نمیدونم

یعنی اجازه میدن رایگان پیشش باشی

نه دیگه رایگان چرا

هزینه کلاسش رو پرداخت کنی اما آموزشش تو یه ماه و چند جلسه نباشه.چند ماه بذاره پیشش باشی کنار دستش با تکرار و تمرین حرفه ای بشی 

اخه من چند ماهم اکه پیشش باشم اگه بهم یاد نده چی؟

حسابی تحقیق کن.همون زنجان کلی سالن خوب داره.حتما برو نمونه کاراشو ببین.پیجش رو ببین اگه خوب بود باهاش صحبت کن ببین تو چند وقت بهت آموزش میده 

نه دیگه رایگان چرا هزینه کلاسش رو پرداخت کنی اما آموزشش تو یه ماه و چند جلسه نباشه.چند ماه بذاره پی ...

منم یکم شرایطم اینجوره که صبا فقط میتونم تا۱۲برم اخه بچه کوچیک دارم تا یاد بگیرم و...