روبروی تهرانسر میشه شهر فرش و شهر لوازم خانگی و اون فروشگاه ها
رفتی تا حالا؟
خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدمها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشستهام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر میرسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه خیلی استرس دارم رفتن با اسنپ میرم اگه نشد میتونم نرم ولی برگشتن چی
برگشتنی هم با اسنپ برگرد عزیزم استرس نداره که
خودت کجای تهرانی؟
خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدمها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشستهام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر میرسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
اسلامشهرم رفتنی میتونم اسنپ نیومد نرم ولی برگشتنی میترسم اسنپ قبول نکنه
الهی عزیز دلم منم اسلامشهرم ولی ۷ سال تهرانسر زندگی کردم
اصلا استرس نداشته باش اگه میگی بغل شرکت پاکسانه پس نزدیک سر شماره دو باید باشه فکر کنم
برای اسلامشهر تاکسی نداره ولی به نظرم اسنپ گیر میاری حتما خیلی جای پرتی نیست
بزرگراهه اخه شماره اژانس الان از نت پیدا کردن ولی جاشون بازم از من دوره میترسم زنگ بزنم اژانسم نیا ...
فردا برای مصاحبه میری یا کلا برای کار کردن؟
اگه برای مصاحبه میری که اسنپ رفت و برگشت بگیر نهایت نیم ساعت اونجایی که هزینه معطلیش رو پرداخت میکنی
برای مدارک بردن میرم ولی نمیدونم بگه خب از همین امروز وایستا ساعتتو پر کن ساعت ۹ اونجا باید باشم
پس حتما اسنپ رفت و برگشت بگیر
اگرم گفتن وایسا راجع به مسیر برگشت صحبت کن و بگو که به خاطر نا آشنا بودن نسبت به مسیر اسنپ رو دوطرفه گرفتی و منتظرت هست
بعدشم حتما راجع به رفت و آمدت صحبت کن چون بالاخره چند ماه باید این مسیر رو بری و بیای