candy_03 مدیر عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 2446 عنوان گاج | مشاهده متن کامل بحث + 6046 بازدید | 63 پست سلام به قرآن نمیخوام بحث سیاسی کنم اصلا کار به اون موضوع ندارم شما هم لطفا درمورد این نگین فقط درمورد اینکه برمیگرده یا نه سوال دارمفقط میخوام بدونم دیگه بر نمیگرده یعنی دیگه کتابم چاپ نمیکنن ؟؟آخه من همیشه آزمون گاج میدادم کتاب های گاج میخریدم و خیلی راضی بودم رشتم تجربیه 1402/04/26 | 23:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nikanik15 عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5723 نفرات برتر ۸۰ ،۹۰مشدن یعنی شدنی بود درصد بالا ولی من نمیتونستم زیادش کنم و البته تحلیل نداشتم متاسفا ... تحلیل کنید قطعا میره بالا درصداتون یه مشاور داشتم سال دوازدهم، میگفت حتما تحلیل کنید چون تو آزمون بعدی یا آزمونای بعدتر یکی دوتا سوال تو مایه های آزمونای قبل میدن که ببینن کی تحلیل کرده و یاد گرفته راست میگفت، منم این نکته رو خیلی دیدم تو آزمونام :)
ellasu عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 5463 تحلیل کنید قطعا میره بالا درصداتون یه مشاور داشتم سال دوازدهم، میگفت حتما تحلیل کنید ... بله درسته همین اتفاق میفتاد دقیقا و منم هنوز اون نکته ای رو مه بلد نبودم نمیتونستم بزنم ولی امسال دیکه تحلیل میکنم
پریزادپژوهان عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 260 نه فکر کنم توی آزمونش داستان ضحاک از فردوسی رو گذاشته بود یکی نیست بگه اگر حق هستید چرا از یه خط ش ... مش رجب شلوارتو بکش رو سرت و بگیر بخواب.حرف چرت زده بود تعطیلش کردن.به قول معروف دوران بزن در رو تموم شده. دیگه نمیشه بگی بنده خدا چیز دیگه گفته بود شما بد فهمیدین بچه ای مگه؟!!!
liannna عضویت: 1402/08/20 تعداد پست: 140 بابا من دارم ازمون گاج میدم کتاباشم امسال خریدمسگش شرف داره ب قلمچی دوسال قلمچی رفتم فقط حرص و نا امیدی بود و بس