2777
2789
عنوان

گاج

| مشاهده متن کامل بحث + 6046 بازدید | 63 پست
اره ولی خیلی سخته بنظر من خالا شیمی و فیزیکش خوبن و ریاضیش متوسط ولی من هیچ وقت بیشتر از ۳۵ نشد درصد ...

35 خیلی خوبه تو ماز 

البته هربار با تحلیل آزمونای قبل درصد بالاترم میره 

:)

بابا بازم مشکلی نبود که.  فکر کنم رقیب هاش بزرگش کردن. یه شعری بود در سوالات ادبیات که اونم ا ...

اره 🤭 

منم مثل شما فکر میکنم. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو کتاباش ؟ 

نه فکر کنم توی آزمونش

داستان ضحاک از فردوسی رو گذاشته بود

یکی نیست بگه اگر حق هستید چرا از یه خط شعر ترس دارید بدبختا

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
اره واسه زیست میگن حتما سوالات ماز و کار کنین هرچند که یا آزمون دیگه میرین ولی بقیه ی درسای گاج تقری ...

ایشالا خوب باشه 

بچه های اینجا گفتن قلم بهتره تا امید شدم وای بچه بودم ابتدایی قلم میرفتم نفر اول هی میشدم دیگه بعدش که نرفتم دیدم نسبت بهش همون مونده وای شنیدم سؤالاش عجیب عربی شده

35 خیلی خوبه تو ماز  البته هربار با تحلیل آزمونای قبل درصد بالاترم میره

نفرات برتر ۸۰ ،۹۰مشدن یعنی شدنی بود درصد بالا ولی من نمیتونستم زیادش کنم و البته تحلیل نداشتم متاسفانه

نه فکر کنم توی آزمونش داستان ضحاک از فردوسی رو گذاشته بود یکی نیست بگه اگر حق هستید چرا از یه خط ش ...

نه شعرای دیگه بود. بطی به فردوسی نداره سرچ کنی میبینی شعرای داغون گذاشته سرچ کنی میبینی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یعنی چی ولتون کرد ؟

یهویی وسط برنامه بودیم تقریبا 4_6 ماهم از برنامه گذشته بود ما با ازمونای اون برنامه کنکورمونو مچ کرده بودیم بخونیم اینا بعد یهو گفت ما ازمونو جمع کردیم با اونکه ما شهر بزرگیم ها( کرج) بعد دیگه ازموناشو ول کرد گفت برید ما منتقلتون میکنیم به قلم چی برید اونجا فلان قدر پول بدین با اونا برید جلو 😐😐😐فک کن وسط برنامه فشرده و.... خدا لعنتشون کنه کلی مارو سر در گم کردن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

نه شعرای دیگه بود. بطی به فردوسی نداره سرچ کنی میبینی شعرای داغون گذاشته سرچ کنی میبینی 

صفحه آزمونش رو دیدم

اتفاقا یکی از شعر هایی که گیر داده بودن داستان کاوه و ضحاک بود

داغون نبود شعراش از این جور اشعار زیاد توی آزمون ها دیده بودم

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
یهویی وسط برنامه بودیم تقریبا 4_6 ماهم از برنامه گذشته بود ما با ازمونای اون برنامه کنکورمونو مچ کرد ...

خب شهر شما جمعش کرده چون تو همه ی شهر ها شعبه دارن 

خب شهر شما جمعش کرده چون تو همه ی شهر ها شعبه دارن  

خب میدونی چقدر همون عده رو علاف کرد و سردر گم؟ 

اگر نمیتونست سر ازمونای تابستون اعلام میکرد نه تازه شیش ماه گذشته یهو ول کنه 

من با مشاور قلم چی هم حرف زدم گفت در حق شماها که شاگردای ممتاز بودین بد کرده خود مسئولای قلم چیم قبول داشتن