2777
2789
عنوان

حالم بده

865 بازدید | 65 پست

من عقدم شوهرمو دوست دارم دوستم داره همههههه چیز زندگیمون خوبه خداروشکر فقط یه دخترخاله متاهل داره که شوهر منو به عنوان برادر میدونه رابطش خیلی صمیمیه باهاش رفتاراش اذیتم میکنه شوهرم از اینا نیس که رفتارای بدی داشته باشه و همه چیز و رعایت میکنه اما اون نه اعصابم و میریزه 

الان بارداره بچش پسره مامانش برگشته میگه اگه دختر بود ما می‌خواستیم با ارش صیغه بخونیم تا اینا بهم محرم باشن 

من تا الان برای اینکه شوهرم حساس نشه همش خودخوری کردم اما واقعا ذهنم و ریخته بهم

چه رفتاری باید انجام بدم در مقابلش بنظرتون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی نوزادو با شوهرت صیغه بخونن😵‍💫😐

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

شوهر شما رو با نوزاد صیغه کنن🫤🫤🫤🫤🫤😳😳😳😳

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

اصلا چرا باید با شوهرت محرم بشه؟!!! چیزی به مادرشوهرت نگفتی؟ به نظرم منطقی با همسرت صحبت کن رفت و آمدتونو باهاشون خیلی محدود کنید.

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       
مگه طرف حامله نیست میخواستن صیغه بخونن براش؟

اره مثلا یه ساعته با بچش بخونن که بچش بشه هووی من دخترخاله مادرزن بعدش که از بین رفت اون محرم شوهرم حساب میشه تا اخر عمرش تا جلوش روسری نپوشه