2777
2789
عنوان

حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره مثلا یه ساعته با بچش بخونن که بچش بشه هووی من دخترخاله مادرزن بعدش که از بین رفت اون محرم شوهرم ...

استارتر اینا دیگه کیییییییان  داان

خدایااااااااا

‌قطره، دلش دریا می‌خواست. خیلی وقت بود که به خدا گفته‌بود.هر بار خدا می‌گفت «از قطره تا دریا راهی‌ست طولانی. راهی از رنج و عشق و صبوری. هر قطره را لیاقت دریا شدن نیست.»قطرہ عبور کرد و گذشت. قطره پشت سر گذاشت. قطره ایستاد و منجمد شد. قطره روان شد و راه افتاد. قطره از دست داد و به آسمان رفت. و هر بار، چیزی از رنج و عشق و صبوری آموخت.تا روزی که خدا گفت «امروز، روز توست! روز دریا شدن.» خدا قطره را به دریا رساند. قطره طعم دریا را چشید. طعم دریا شدن را. اما...روزی قطره به خدا گفت «از دریا بزرگ‌تر، آری از دریا بزرگ‌تر هم هست؟» خدا گفت «هست.»قطره گفت «پس من آن را می‌خواهم. بزرگ‌ترین را. بی‌نهایت را.»‌خدا قطره را برداشت و در قلب آدم گذاشت و گفت: «اینجا بی‌نهایت است.»آدم عاشق بود. دنبال کلمه ای می‌گشت تا عشق را توی آن بریزد. اما هیچ کلمه‌ای توان سنگینی عشق را نداشت. آدم همه‌ی عشقش را توی یک قطره ریخت. قطره از قلب عاشق عبور کرد. و وقتی که قطره از چشم عاشق چکید، خدا گفت «حالا تو بی‌نهایتی، زیرا که عکس من در اشک عاشق است :)
اره مثلا یه ساعته با بچش بخونن که بچش بشه هووی من دخترخاله مادرزن بعدش که از بین رفت اون محرم شوهرم ...

که چی انقدر واجبه انتر خانم روسری نپوشه

بنظرم یه حرکتی بزن موی دماغتن اینا

اصفهان نصف جهان...

مگه طرف حامله نیست میخواستن صیغه بخونن براش؟

میخواستن با نوزاد صیغش بدن 😲😶

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

استارتر اینا دیگه کیییییییان  داان خدایااااااااا

بخدا مادرشوهرم اینا خیلی خوبن این خاله و دخترش رومخن انگار عقده این کمبود دارن همشم قربون صدقه شوهرم میرن حتی شوهرمم گاهی کلافه میشه

وای مثل اینکه خیلی براشون مهمه ک شوهرت باهاش صمیمی بمونه. به شوهرت بگو بخاد با این صمیمی باشه و رو بده نیستی

پروردگارا مردم سرزمینم رو از بلا ،بیماری، دروغ ،جنگ حفظ کن.ازت میخوام همه ی مردم سرزمینم همیشه حال دلشون خوب باشه .
مثلا یبار سر میز قبل از اینکه من بیام رفته بغل شوهرم نشسته اومدم دیدم اونجاست از نگام فهمید چیکار کر ...

با تمام سلولام درکت میکنم چون مشابه اشو دارم.اما به روی خودم نمیارم چون دختر از قصد داره اینکارو میکنه دعوا راه بیوفته 

همه امتداد یکدیگریم🤍🤍

دست و پاتونو جم کنید برگام و جارو کنم باد نبره 🍃🍃🍂🍃🍂🍂🍃

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی