2777
2789
اره من باور نميكنم كارخونه دار باشه گفتم چرا از اول نگفتي گفت بهت نشونه دادم ك الان نقد ١٥ميليارد تو ...

کارخونه از خودش نیست این کار میکنه

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤                                    من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ازدواج مجدد میکنی این پسر که باهاش اشناه میشی در آینده نزدیک خیلی عالی هستش زندگی خوبی در پیش داری

چقدر خوشحالم کردی 

❤😘

دوستم باران اینی که دوستش داره به دردش میخوره دوباره میبینتش

تقریبا درست گفتی گلم🥰 مشکلم حل میشه ؟ پولی که منتظرش هستیم بهمون میرسه؟

بله حل میشه پول تا اخر شهریور یا اسفند بهتون میرسه

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤                                    من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂
خیلی زود الانم دارن تاوان میدن

چرا دست از سرم بر نمیدارن؟!💔 تا کی میخان بهم ظلم کنن:)؟

من کسی رو دارم که صاحب تمام قدرتهای جهانه🥰💕      الله یار باشد ،دشمن هزار باشد🫶🥹🌚؛ زندگی هر چقدرم سخت باشه منکه ازت نا امید نمیشم دورت بگردم 🫂؛ تا وقتی که تو پشت منی هیچکس نمیتونه منو زمین بزنه 🙂💫🦋؛ زوره خدا از همه بیشتره 🌿🥲؛شیطان هایی با نقاب انسان:)🖤؛ جهنم خالیست؛شیاطین روی زمین اند!😏؛ اون چیزی که تو با دل من کردی رو میرم به خدام میگم 😃💔؛ برای حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی مهربونم:)؟!🌱😘  «کاربری چهارممه :/🦦🗿💔»
ميگم شريكمم، راست ميگ شريك؟! يافقط كارگر😐

کار میکنه بنظر ولی حقوقش خوبه

چرا دست از سرم بر نمیدارن؟!💔 تا کی میخان بهم ظلم کنن:)؟

از سر حسودی این کارارو میکنن 

باید ازشون دوری کنی

ازدواج مجدد میکنی این پسر که باهاش اشناه میشی در آینده نزدیک خیلی عالی هستش زندگی خوبی در پیش داری

چرا منو نمیگی😕

کی ازدواج میکنم مشخصاتش چیه 😬

زن عموم با عروسش سمانه کی تاوان میدن 🥺

من کسی رو دارم که صاحب تمام قدرتهای جهانه🥰💕      الله یار باشد ،دشمن هزار باشد🫶🥹🌚؛ زندگی هر چقدرم سخت باشه منکه ازت نا امید نمیشم دورت بگردم 🫂؛ تا وقتی که تو پشت منی هیچکس نمیتونه منو زمین بزنه 🙂💫🦋؛ زوره خدا از همه بیشتره 🌿🥲؛شیطان هایی با نقاب انسان:)🖤؛ جهنم خالیست؛شیاطین روی زمین اند!😏؛ اون چیزی که تو با دل من کردی رو میرم به خدام میگم 😃💔؛ برای حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی مهربونم:)؟!🌱😘  «کاربری چهارممه :/🦦🗿💔»
وای من خیلی میتزسم از این جنیا 😂 چجور میپرسید ازشون

من پرسیدم بعد فهمیدم دوباره پرسیدم hhhhsچیزی بهم نگفت 

ولی اون مرده بعدش قران خوندم ارووم شدم یک خانمی بهم گفت قران بخون

منم حس ميكنم كار ميكنه ولي روح دد ننش قسم خورد كارخونه دار😂

چرا حس میکنم ی مامان پیر داره که روی ویلچر میشینه🙁😂

یکسری اطلاعاتش رو دروغ گفته احیانا