2777
2789
دوست بودین؟ نمیدونم چرا ولی حس میکنم ی مشکل داره مسافرت حس میکنم  خودش میاد پیام میده تا اخر ...

آهان مرسی

اینم میگی زن عموم با عروسش سمانه کی تاوان میدن 😭:)؟

من کسی رو دارم که صاحب تمام قدرتهای جهانه🥰💕      الله یار باشد ،دشمن هزار باشد🫶🥹🌚؛ زندگی هر چقدرم سخت باشه منکه ازت نا امید نمیشم دورت بگردم 🫂؛ تا وقتی که تو پشت منی هیچکس نمیتونه منو زمین بزنه 🙂💫🦋؛ زوره خدا از همه بیشتره 🌿🥲؛شیطان هایی با نقاب انسان:)🖤؛ جهنم خالیست؛شیاطین روی زمین اند!😏؛ اون چیزی که تو با دل من کردی رو میرم به خدام میگم 😃💔؛ برای حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی مهربونم:)؟!🌱😘  «کاربری چهارممه :/🦦🗿💔»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شانس اوردی از اون لحاظ😂😂 ولی حواستو خوب جمع کن نمیشه اعتماد کرد به هرکسی 

اره من باور نميكنم كارخونه دار باشه گفتم چرا از اول نگفتي گفت بهت نشونه دادم ك الان نقد ١٥ميليارد تو حسابم هست😒اول گفت تو شركت لوله كشي كار ميكنم درامدش ٩٠، بعدن گفت كارخونه نميدونم راست ميگ يا ن

سلام عزیزم درمورد من چی حس میکنی

تقریبا لاغری قدتم متوسطه روبه بالا 

دختر یا خواهر داری 

و حس میکنم از زندگیت راضی نیستی یا مشکل و سختی زیادی داری

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤                                    من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂
نگفتی ازدواج مجددم میکنم  حالم خوب میشه

ازدواج مجدد میکنی این پسر که باهاش اشناه میشی در آینده نزدیک خیلی عالی هستش زندگی خوبی در پیش داری

زندگیم =همسرم و بچه هام❤
آهان مرسی. اینم میگی بچم ب دنیا بیاد خاهرشوهرام خونمون میان؟ یا زودتر میان؟، یا اصلا دیگه نمیان؟&nbs ...

من حس میکنم موقعه عید میان یا ی مناسبت 

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤                                    من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂
hhhhsمیگن جن داره  اوندفعه یک مردی جن داشت نمیدونستم گفت تو طلسم داری اینقدر ناراحتم کرد

وای من خیلی میتزسم از این جنیا 😂

چجور میپرسید ازشون

برای سلامتی ظهور اقا امام زمان صلوات بفرستید 🤍�
آهان مرسی اینم میگی زن عموم با عروسش سمانه کی تاوان میدن 😭:)؟

خیلی زود الانم دارن تاوان میدن