2777
2789
عنوان

جاری عصبی

422 بازدید | 16 پست

خیلی عصبی ه 

با شوهرش با تندی حرف میزنه .کلا گارد می گیره .جمع شدنی دختر جاری سر سفره حرف بزنه میگه حرف نزن .من با خواهرشوهرم داشتیم حرف می‌زدیم .دختر جاری اومد پیش ما .یهو دخترشو صدا زد که بیا پیش من 

یا من گوشی مو دادم دختر جاری بازی کنه رفته بود بچه دستش خورد رفت گالری من گفتم زن عمو اونجا نرو .یهو اومد گوشی رو گرفت از بچه .بچه بیچاره رو کشوند برد 

آخر سر هم سر فحش پسر اون یکی جاری .داد و بیداد کرد .شوهرش هم هی می گفت داد نزن بیا بریم .جمع کرد بدون خداحافظی رفت ...

کلا عصبی ه .چند بار هم سر دعوا ش با شوهر خودش زنگ زده شوهر من .که بیا برادرت و جمع کن .شوهرم قبلاً می رفت ولی دیگه من نذاشتم بره چون اونا با هم آشتی می کردن شوهر من بده میشد .

منم دیروز که برادرشوهر و دیدم گفتم از جاری انتظار نداشتم این رفتار .اونم رفته گفته .زنگ زد بود به من که من خودم گوشی دارم .منم گفتم ترسیدم باز عصبی بشی .چنان نعره میزد که همه داشتن نگاه می کردن به ما ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ايشون كه كنترل خشم نداره سعي كنيد زياد باهاش رفت و امد نكنيد يا درموردش جيزي نگين  اينجور ا ...

آره آخه ما اصلا کاری باهاش نداشتیم ولی فحش بچه جاری دیگه واقعا بد بود 

به خاطر احترامی که برای خودت قائلی باهاش دمپر نشو کاریش نداشته باش اون کنترلی رو خودش نداره

حتی بعد رفتن ش من به جاری دیگه گفتم که بچه تو ادب یاد بده فحش نده 

بدبختی بچه فقط به اون گیر داده

اتفاقا منم یه شوهرم گفتم خیانت می کرد قبلاً 

خب دیگه جاری منم همینطوره البته برادرشوهرم هیچوقت خیانت نکردولی کلا آدم بی خیالی بودجاریمم چشمش به زندگی بقیه بودوهمش مقایسه میکردالان عصبی شده آدمی نمونده که باهاش جروبحث نکرده باشه