2777
2789
عنوان

دفع انرژی منفی

395 بازدید | 14 پست

انرژی منفی ام خیلی زیاده همش افسردم غمگینم رابطم با همه بهم میخوره طبع ام سرد شده وسایل خونه ام میشکنه یا خراب میشه اصلن طپش قلبم آرومه آرومه چیکار کنم حالم خوب بشه کسی بوده اینطور بشه بعد خوب بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم به خودت برس ، زندگی مینیمالیست رو شروع کن، هرچی قدیمیه بریز دور هرچی لازمت نمیشه بریز دور خونتو زیاد شلوغ نکن ( یعنی همون مینیمال شو دیگ) لباسایی قدیمی نپوس 😐 لباسات رنگی باشه،. تو خونه گل و گیاه نگه دار(کاکتوس نباشه فقط) ، قرآن بخون ، هر روز ورزش کن برو حموم ، هر روز صبحونه مقوی بخور ، برو بیرون قدم بزن پارک برو برو بگرد کلا ، ارتباطط رو با آدمای منفی قطع کن حتی اگه مجازی هم بود . تو همین سایت چیزای سمی و منفی رو نخون ک بهت حس بد میده، زیاد تو گوشی نچرخ، بعضی وقتا برو بیرون غذا بخور🗿 همینا فعلا یادم میاد

نازنین هستم از استان فارس 🍓      
یکم به خودت برس ، زندگی مینیمالیست رو شروع کن، هرچی قدیمیه بریز دور هرچی لازمت نمیشه بریز دور خونتو ...

بهتره تو خونه ورزش نکنی بری باشگاه بهتره چون ی چن نفرم میبینی و دوستای جدید پیدا می‌کنی ولی اگه شرایطشو نداری تو همون خونه ورزش کن

بهتره تو خونه ورزش نکنی بری باشگاه بهتره چون ی چن نفرم میبینی و دوستای جدید پیدا می‌کنی ولی اگه شرای ...

برای مینیمالیست شدن هم تاپیک زدن میتونی بخونی واقعا خیلی‌ تو روحیه تأثیر داره زندگیه مینیمالیست 

یکم به خودت برس ، زندگی مینیمالیست رو شروع کن، هرچی قدیمیه بریز دور هرچی لازمت نمیشه بریز دور خونتو ...

یه کمدلباس دارم که نمیپوشم خونمم شلوغه  راست میگی

اگه گلدون داری و دیر ب دیر بهشون آب میدی هر ی روز میون  یکم بهشون آب بده البته بستگی به گله هم داره😀 کلا رسیدگی ب گلا حس و حال آدمو عوض می‌کنه