2777
2789
عنوان

کاپ پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 40 پست
یه سوال دیگه میشه کاپ و با صابون لوکس شست چون رو بسته بندیش نوشته با صابون کرمی و عطری و اینا نشوریم ...

من که تا حالا نشستم فقط جوشوندم شاید مواد شوینده آسیب بزنه به جنسش باعث اذیت خودمون بشه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من که تا حالا نشستم فقط جوشوندم شاید مواد شوینده آسیب بزنه به جنسش باعث اذیت خودمون بشه 

اها اخه من دیدم میگن هربار خارج میکنیم با اب و صابون بشوریم پس با اب خالی میشورم مرسی

(کاربری پنجممم ) لایکم کنید لایک دوست ❤
 بستگی به خودت داره من مجردم استفاده میکنم خانوادم بفهمن سرم و میزارن رو سینم به هایمن اسیب می ...

کار خوبی میکنی بابا😒اصلا از کی تا حالا واسه قسمت خصوصیمون هم باید به خانواده جواب پس بدیم. کار بدی  ک نمیکنیم

کار خوبی میکنی بابا😒اصلا از کی تا حالا واسه قسمت خصوصیمون هم باید به خانواده جواب پس بدیم. کار بدی ...

بخدا من به کسی چیزی بدهکار نیستم که خودم و بخاطرش اذیت کنم مخصوصا که به  نوار و پنپه حساسیت دارم 

بهتره شوینده نزنی ، به عنوان کسی که هیچوقت عفونت نگرفتم روز اول و اخر دوره کاپمو با اب و نمک یه رب میجوشونم بعد اجازه میدم تو محیط استریل خودش خشک شه ، (میزارم رو یه گاز استریل و جایی که رفت و امد و الودگی نباشه )وقتی خشک شد با دست تمیز خشک اول توی کاور وبعد تو ظرف مخصوصش میزارم ، و تمام خیلییی عالیه بزرگترین مشکل خانومارو حل کرده

اها اخه من دیدم میگن هربار خارج میکنیم با اب و صابون بشوریم پس با اب خالی میشورم مرسی

😢😢یعنی بعد هر بار خارج کردن مینداختی تو آب جوش😅😅دلم سوخید برات ،عزیزم باید دستاتو بشوری فقط در بیاری خالی کنی آب بگیری جا بندازیش دوباره

بهتره شوینده نزنی ، به عنوان کسی که هیچوقت عفونت نگرفتم روز اول و اخر دوره کاپمو با اب و نمک یه رب م ...

مرسی عزیزم کمک بزرگی بهم کردی