2777
2789
عنوان

کاپ پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 40 پست
😢😢یعنی بعد هر بار خارج کردن مینداختی تو آب جوش😅😅دلم سوخید برات ،عزیزم باید دستاتو بشوری فقط در ب ...

نه ولی با اب فقط میشستم بعد گفتم شاید کارم بهداشتی نیست باید با صابون قشنگ بشورمش

(کاربری پنجممم ) لایکم کنید لایک دوست ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واییی درد نداره ؟

اگه بد وارد کنید چرا دفه های اول یکم داره 

ولی دستت راه بیوفته نه دردی نداره  دفه اول اگه سخت بود از روان کننده استفاده کن 

من که تا حالا نشستم فقط جوشوندم شاید مواد شوینده آسیب بزنه به جنسش باعث اذیت خودمون بشه 

یه. چیزی ببخشید ولی من اینو که میزارم داخل هیچ صدایی نمیشنوم که  بفهمم جا افتاده 

بعدش نشتی اینا اصلا نمیده 

ولی وقتی میرم دستشویی  ببرون نمیاد ها ولی اونقدری پایین میاد که دمش کامل خارج میشه 

این طبیعیه ؟

اول بپفکر کردم خوب جا نیوفتاده بعد با دستم کمی چرخوندمش که درست بشه دلی بازم دیدم نه  اگه برم دستشویی میاد پایین

یه. چیزی ببخشید ولی من اینو که میزارم داخل هیچ صدایی نمیشنوم که  بفهمم جا افتاده  بعدش نش ...

اصلا صدا نباید بده داخل بدن

این که نشتی نمیده یعنی جا افتاده درست

کاپ وقتی تا میکنید و ول میکنید باید تو همون ثانیه به حالت اولیه برگرده و اصلا کج و کوله نمونه

باید قالب بدنتون رو میگرفتین نسبت به زایمان و هیکل انتخاب میشه که کوچیک بزرگ نشه و راحت در نیاد

باید کامل داخل بدن فرو ببرین در حدی که اون دمش بیرون نباشه اون دم بیرون باشه باعث عفونت میشه

اصلا صدا نباید بده داخل بدن این که نشتی نمیده یعنی جا افتاده درست کاپ وقتی تا میکنید و ول میکنید ب ...

هرچقدر داخل میبرم بازم یه مقدار بیرون میمونه دمش بلنده لازمه کوتاهش کنم یه مقدار؟

هرچقدر داخل میبرم بازم یه مقدار بیرون میمونه دمش بلنده لازمه کوتاهش کنم یه مقدار؟

والا من دو مدل داشتم آنقدر بلند نبودن میترسم کوتاهش کنید خراب بشه و در آوردن سخت بشه حالا این سری خیلی بیشتره داخل ببرین امتحانش ضرری که نداره

والا من دو مدل داشتم آنقدر بلند نبودن میترسم کوتاهش کنید خراب بشه و در آوردن سخت بشه حالا این سری خی ...

یه مقدار کوتاه کردم خیلی خوب شد