ازدواج دوومه، همسر قبلیم خیلی عذابم داد 7سال صبر و تحمل کردم مامانم خودشو میکشت برای قبلی ک انقد بد بود، بعد از طلاقم ی مدتی تنها بودم الان 6ماهه مجدد ازدواج کردم، مامانم بشدت ب شوهرم بی احترامی میکنه کلامی نه، بصورت رفتاری محلش نمیذاره دائم اخم داره اگرم بهش میگیم ک نکن دو روز دیگه بهت بی احترامی کرد ناراحت نشی، بدتر لج میکنه جواب سلام ب زور میده انگار ک بدش بیاد از شوهرم، اگر ک شوهرم مث قبلی بی احترامی میکرد فحش کاری میکرد میگفتم حق داره اما بی هیچ دلیلی رفتارش عذاب دهندس تا میگم ک نکن گناه داره بچه مردم میگه طرفداری پسر مردم رو نکن😶خیلی خستم جوری ک گاهی رفتاراش توی روابطم باشوهرم تاثیر میزاره،خیلی عصبی ام شوهرمم فقط میگه صبر کن درست میشه، بنظرتون چیکار کنم چه رفتاری نشون بدم؟!
رفت و آمد نکن... مادرشوهر منم همینطوره. به شوهرم التماس میکنم منو به زور نبره اونجا.. گوش نمیده هرک ...
التماس نکن برو .
همون دقیقه که مادرشوهرت بی احترامی کرد متقابلا همون کارو انجام بده . بعد بگو فکر کردم خوشت میاد چون اینطوری هستی منم گفتم تو هم شادد بشی مثل تو باشم مثل خودت باشم بلاخره عروستم
شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
ببین من نمیگم قطع رابطه ولی خیلی کمتر برو اگر مثلا مادرت از یه کادو از طرف همسرت یا محبت نرم میشه این کارو بکن بیشتر سعی کن خودت تنها بری یا با تماس باهاش ارتباط بگیری
التماس نکن برو . همون دقیقه که مادرشوهرت بی احترامی کرد متقابلا همون کارو انجام بده . بعد بگو ...
این کار زمانی جواب میده که مادرشوهر بی شرفت همون موقع به شوهرت زنگ نزنه و اشک بریزه و گله کنه و پسرشو بندازه به جون عروس... فقط خدا میدونه من و جاریم سر این چیزا چه کتکایی که نخوردیم
ساده ای ا . وقتی دیدی بهت حرفی زد بلافاصله زنگ بزن به شدهرت کلی گریه و جیغ که بدو منو کشتن 😑
من میگم شوهرم بخاطر خانوادش منو زیر لگد میندازه، چند ساله برا من یه کفش نخریده، ولی خرج خانوادشو میده😐 حالا این شوهر پشت من در میاد؟! با بچه دو ماهه ، ۴۰ روزه اومدم قهر... یه زنگ نزده حال بچش رو بپرسه... تو ساده ای که فکر میکنی همه یه جورن... حرومزاده تر از مادرشوهر من وجود نداره
آره خیلی... پشتمن که اومدم اینجا... قصد طلاق ندارم.. تا حالا هم قهر نکرده بودم.. اینه که فکر کرده باهر ظلم و شرایطی میسازم.. دارن دیوونه میشن برا بچم.. حالا نوبت منه ادبشون کنم
کار مادرت درست نیس باید ب خوشبختیه تو فک کنه ی مدت نرو بزار دلش تنگ بشه. ولی زود ازدواج نکردی شیش م ...
ینی هر زمان ک شوهرم بهم احترام میذاره مامانم بد از بدتر میکنه، این روش رو هم زدم دوهفته خونه مادرشوهرم بودم بعد پیام داد ک هرجا خوشی همونجا باش🫠بعد از طلاقم دوسالی تنها بودم الان 6ماهه ک عقد کردیم