2777
2789
عنوان

رژیم تعیین جنسیت😍😍

486 بازدید | 8 پست

بچه ها کی ماما فاطمه حیدری که کرمانه رو میشناسه برای تعیین جنسیت؟

فرزانه تجری رو چی میشناسید؟کدوم بهتره

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان باردارین ؟

نه دیگه

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
شما مگه باردار نیستی؟ 

نه دیگه

عزیزم 🥺🥺انشالله به زودی دامنت سبز میشه. برای منم دعا کن

مرسی عزیزم حتما❤️

دکتر خوب برای رژیم تعیین جنسیت آنلاین سراغ نداری؟

مرسی عزیزم حتما❤️ دکتر خوب برای رژیم تعیین جنسیت آنلاین سراغ نداری؟

دکتر نه گلم اما یه تاپیک هست دوست داشتی ی سر بزن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5467640/همه-چیز-راجع-به-بارداری-کیت-تخمک-گذاری-دختر-دار-شدن-و-پسر-دار-شدن?page=1

سلنوفیل 🌙🌕
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز