2777
2789
عنوان

مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 48 پست
اخه هم هزینه اش زیاد میشه راستش هم اینکه خورده نمیشه هردو باهم میمونه رو دستم

آخه می‌دونی فست فود خیلی به چشم نمیاد راستش 

درسته هزینه ش زیاد میشه ولی به اندازه برنج و گوشت به چشم نمیاد 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من فینگر فود بلد نیستم درست کنم میشه یه چندتا راحتشو به من یاد بدید؟

ظرفای کوچیک اگه از این لوازم تولد فوروشیا بگیری

کشک بادمجان و الویه خیلی داخلش خوشگل میشه روشم به کوچولو تزیین کنی کنار سالاد و خوراکیای دیگه

مثلا یه دیس ترجیحا چوبی بذاری

انواع ناگت و کوردن بلو همه اینارو سوپریا دارن

یه سری هم دلمه برگ خشک با تزیین 

همه اینا فینگر فود حساب میشه

خیلی حوصله داشته باشی نون تست بذار یه ورق پنیر یه ورق ژامبون بعد با چاقو برش بزن

اونم عالیه

آخه می‌دونی فست فود خیلی به چشم نمیاد راستش  درسته هزینه ش زیاد میشه ولی به اندازه برنج و گوشت ...

راست میگی عزیزم

به قول بچه ها اگه همه جوان بودیم شاید خوب بود ولی دو سه تا بزرگترم هستن شاید خوششون نیاد

ما همون خورشت و زرشک پلو اینا درست میکنیم با کشک بادمجون و سالاد و ژله و ... ولی خیلی از،فینگر فود خ ...

دستتون درد نکنه کلی هم‌زحمت داره ❤️

همین کشک بادمجان که درست میکنی این دفعه تو این ظرفای تولدی (این بیرنگا که ژله و‌دسر میریزن توش )بریز با یه تزیین کوچولو کشک و پیاز داغ

خودش میشه یه فینگر فود

استارتر ببخشید

میشه لطفا ۱۰ نفر سه تایپک اخرمو گزارش بزنن بترکه؟خانوادگیه 

هرکس زد لایک کنه براش صلوات میفرستم

خواااهش میکنم مرسی🤕🙏

نگاه به تاریخ عضویتم نکن از سال ۹۷ نی نی سایتم😁😎
بمنم کمک کنید مهمونی دارم 8نفریم اولین باره میخان دعوت کنم خیلی مهمن برام  غذای اصلی چلو گوشت ...

خدا قوت عزیزم غذای اصلی عالیه

به نظرم اگه فر داری تو قالب ته چین هم درست کن هم میزت خوشگل میشه هم‌ غذا با گوشت سفیدم داری مجلسی هم هست

دسرم به نظرم پاناکوتا اماده بگیر با ژله تو ظرفای تک نفره

هم قشنگه هم خیلی خوشمزه

بمنم کمک کنید مهمونی دارم 8نفریم اولین باره میخان دعوت کنم خیلی مهمن برام  غذای اصلی چلو گوشت ...

یه قیمه بادمجون و سیب زمینی و ۲ نوع ژله بهتره همراهش باشه اگر فسنجون باشه که عالیه و با کلاس تره

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
اها پس خورشت روز قبل. اره منم زرشک وزعفرون دادم برا برنجم. ولی خب به نظرم هیچ فرصت سرخاروندنی نداشتم ...

عزیزم برای مهمونی خیلی کاراتون باید ۲ روز قبلش آماده کنید من خودم برای ۲۰ نفر ۵ جور  بیشترم میتونم درست کنم البته با برنامه ریزی از قبل با وجود چند تا بچه😂

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
به نظرم کسی که برا بیست نفر دو‌نوع غذا درست کنه خیلی زرنگه اخه من چند هفته پیش مرغ شکم پر خواستم برا ...

اخه غذای انتخابیت خیلی فوق العاده و پر زحمت بوده عزیزم زرنگ شمایی 😍😍

من قرمه و قیمه واسم اب خوردنه درست کردنشون راحته(خداییشم خوب میشه معمولا تعریف میکنن 🙈)

معمولا به خورشتی میذارم یه مرغ یا ماهی تو فر

ولی اخرین بار تو خنکی مهمون داشتیم سوپ و خورشت و اینا خوب بود الان گرمه به نظرم اومد غذاهای سبک بهتر از خورشتی باشه چون خودم میلم نمیکشه