2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یه غده تو سینم لمس میکردم سونو رفتم چیزی نبود نگران نباش

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
بنظرت چیه

درد داره ؟

ببین اگر درد داره ، تغییری روی پوست سینه پیدا نشده 

و با دست یکمی توده لغزنده هست و جابجا میشه نگران نباش ولی سونو رو حتما برو 

خدایا ؛ حال بد مارا به حال خوب خودت تغییر ده💝
درد داره ؟ ببین اگر درد داره ، تغییری روی پوست سینه پیدا نشده  و با دست یکمی توده لغزنده هست ...

درد داره . چقدر احمقم همش میگفتم توهم میزنم هیچی نیست . ولی الان کامل حس کردم . نه پوستم تغییر نکرده 

درد داره . چقدر احمقم همش میگفتم توهم میزنم هیچی نیست . ولی الان کامل حس کردم . نه پوستم تغییر نکرده ...

چیزی نیس انشالله فکرای بد هم نکن من دورازجونت سرطان سینه رو دیدم چطوریه اصلا فکرشم نکن برای شما احتمالا کیست هست که با دارو هم رفع میشه

خدایا ؛ حال بد مارا به حال خوب خودت تغییر ده💝

کیسته عزیزم با ویتامین ای حل میشه نگران نباش ایشالله که چیز مهمی نیست 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
نه درد میکنه . انگار فندقه پایین سینم . ایشالله چیزی نیست 😓

اگر درد بکنه که اصلا چیزی نیست ، مادر من دور از جونت سینش یه غده بزرگ شده بود چون درد نداشت متوجه نشده بود بعدا مشخص شد سرطانه، درد نشانه ی خوبیه

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️