2777
2789
خداروشکر جاری ندارم و شوهرم تک پسره ولی اگ داشتم فوش میداد جرش میدادم

خیلی هم عالی

بخدا جاری من شده سرطان واسه خونوادمون

همرو ریخته به هم 

کاش صدتا خواهرشوهر داشتم نه این یدونه عفریته رو

آخر همان شد که نباید میشد...
من قطع رابطه م کلا

خانم ریاحی ببخشید ی سوال خارج از مبحث میپرسم

من تو اقدامم این ماه هفته پیش ی دردی اومد سراغم

و تب داشتم و عرق میکردم اخلاقمم سگی 

ازونا ک بعدش یا پریود میشدم یا ۲ ۳ روز بعدش 

اما هنوز نشدم

ب موعدمم هنوز ۷ ۸ روز مونده

بنظرت چ دلیلی میتونه داشته باشه؟

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🩵

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برای منم من زنگ زدم به پدر شوهرم گقتم فلانی اینجور میکنه برگشت گفت توکه با خواهر شوهرت قطع رابطع کرد ...

همش طرف اونا رو میگیرن😏😏واقعا پشیمونم ازدواج کردم صدتا شوهر دارم ایتجا

پشت سرت فوش داده اشکال نداره 

ولی تو میتونی به گوشش برسونی که شنیدی به یکی که میدونه بهش میگه بگو اره بعضی ها خیلی بی ادب حتا موقع که طرف تو جمع نیست بد شو میگن و فوشش میدن و اصلا در شان من نیست حتا جوابشو بدم میزارم همینجوری خودش بسوزه با همه که نباید هم کلام شد …

برا سلامتی امام زمان عزیزم‌ صلوات بفرستین 🌱💚.               حال بهتری خواهیم داشت ، اگه دست برداریم از فردی که لیاقت محبت نداره ، دشمنی که ارزش جنگیدن نداره ، حقی که ارزش گرفتن نداره ، و فکری که ارزش اندیشیدن نداره …     📖✒️🧸🎀

یا هم اگه میخوای خجالت کشیدن شو ببینی تو جمع که حضور داشت خودش به در بگو دیوار بشنوه 

برا سلامتی امام زمان عزیزم‌ صلوات بفرستین 🌱💚.               حال بهتری خواهیم داشت ، اگه دست برداریم از فردی که لیاقت محبت نداره ، دشمنی که ارزش جنگیدن نداره ، حقی که ارزش گرفتن نداره ، و فکری که ارزش اندیشیدن نداره …     📖✒️🧸🎀
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز