2777
2789
پشت سرت فوش داده اشکال نداره  ولی تو میتونی به گوشش برسونی که شنیدی به یکی که میدونه بهش میگه ...

بعد مثلا من از یه استان دیگه عروسی کردم ایتجا جایی اینکع مث خواهرم باشه باهام دشمنن همشون😏😏

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

قربونت عزیزم اقدام نداشتی؟

اقدام داشتم

امپول ازاد سازی تخمک زده بودم قبلش و کلا اقدامام دیگ تموم شده بود

انقدر استرس داشتم گفتم نکنه میخام ۱۵ روز زودتر پریود بشم

خلاصه برام سواله

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🩵
اقدام داشتم امپول ازاد سازی تخمک زده بودم قبلش و کلا اقدامام دیگ تموم شده بود انقدر استرس داشتم گف ...

چند روز صبر کن

به امید خدا مشخص میشه

من از ۴روز قبلش بی بی چکم مثبت شد

آخر همان شد که نباید میشد...
اره بخدا..هی گفتم اینجا کسیو ندارم اونا میشن خاهرام..

نه بابا جاری که خواهر نمیشه من ۴تا جاری دارم هرکدوم فقط میخوان خودشون خوششون باشن تاوقتی خوشته سراغی ازت نمیگیرن وقتی مشکل داری پشت سرت بهت میخندن 

اینجا غریبم خو چکنم💔

بخداتنها باشی توخونه بهترازینکه هرروز فکرت درگیره حرفای جاریا باشهمن الان ۳ساله ازمحیطی که اونا بودن اومدم یه جایی که تنهام ولی دیگه حرفاشونو کنایه هاشونو نمیشنوم بازم خداروشاکرم 

زنگ میزنم شوهرش

نه بابا اینجوری نکن بحث به شوهر نکش خودت بشورش 

تو جمع خانواده که همه بودن بگو بعضی ماشاالله از خدا فقط عمر گرفتن بجاش عقلشون هنوز مثل بچست البته توهین به بچه ها نباشه اونا هم الان اگه مامان باباشون ادب یادشون بدن وقتی بزرگ بشن پشت سر بقیه بد نمیگن یا فوش بدن مشکل بعضی ها دست خودشون نیست درست ادب نشدن 

برا سلامتی امام زمان عزیزم‌ صلوات بفرستین 🌱💚.               حال بهتری خواهیم داشت ، اگه دست برداریم از فردی که لیاقت محبت نداره ، دشمنی که ارزش جنگیدن نداره ، حقی که ارزش گرفتن نداره ، و فکری که ارزش اندیشیدن نداره …     📖✒️🧸🎀
نه بابا اینجوری نکن بحث به شوهر نکش خودت بشورش  تو جمع خانواده که همه بودن بگو بعضی ماشاالله ا ...

بدشم یه لبخند بزن بگو از رفتار بقیه یاد گرفتم بچه هر چی عزیز تر باشه ادبش مهم تره به طرف جاریت نگاه کن 

برا سلامتی امام زمان عزیزم‌ صلوات بفرستین 🌱💚.               حال بهتری خواهیم داشت ، اگه دست برداریم از فردی که لیاقت محبت نداره ، دشمنی که ارزش جنگیدن نداره ، حقی که ارزش گرفتن نداره ، و فکری که ارزش اندیشیدن نداره …     📖✒️🧸🎀
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز