گیسوووو۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 781 عنوان چند روز بعدازعمل بینی مسواک زدید؟ 1277 بازدید | 15 پست مشکلی ایجاد نمیشه دندونای بالارو مسواک زد؟ 1402/04/26 | 09:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیسوووو۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 781 یه هفته وقتی اسپیلنتو از رو بینیم برداشت شما بینیتو ماساژ دادی بعد عمل؟به من گفتن از هفته سوم شروع کنم میترسم حالتشو خراب کنم
athenaaaaaaaa عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 1014 شما بینیتو ماساژ دادی بعد عمل؟ به من گفتن از هفته سوم شروع کنم میترسم حالتشو خراب کنم ارهآخخخی منم می ترسیدم، همونطور ک دکتر یادت میده انجام بده...
چلوکباب_کوبیده_هستم عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 7293 ۱ یا دو هفته کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9921 شما بینیتو ماساژ دادی بعد عمل؟ به من گفتن از هفته سوم شروع کنم میترسم حالتشو خراب کنم چقدر شد اسم دکترت چیه تهرانی ؟ لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
bita_reza عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 18067 نمیدونم شوهرم بعد از چند روز مسواک زد ولی یادمه نتونست با مسواک خودش مسواک بزنه از داروخانه مسواک بچه هارو گرفتم سایز کوچیک با اونا خیلی راحتتر بود من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
گیسوووو۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 781 اره آخخخی منم می ترسیدم، همونطور ک دکتر یادت میده انجام بده... بخیه امو دراورد همزمان توضیح میداد.وقتم ندارن اصلا برم بپرسم با انگشت شصت باید ماساژ بدم یا وسطی.یادم رفته😫😂
گیسوووو۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 781 چقدر شد اسم دکترت چیه تهرانی ؟ نه عزیزم اهواز۴۰تومن دکتر ارشاد همتی
گیسوووو۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 781 نمیدونم شوهرم بعد از چند روز مسواک زد ولی یادمه نتونست با مسواک خودش مسواک بزنه از داروخانه مسواک بچ ... مرسی گلم
athenaaaaaaaa عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 1014 بخیه امو دراورد همزمان توضیح میداد.وقتم ندارن اصلا برم بپرسم با انگشت شصت باید ماساژ بدم یا وسطی.یاد ... وای از دست این دکتراآخه مورد ب مورد فرق داره عزیزمبرا من فقط قسمت راستی بینیم ورمش زیاد بود همونجا رو ماساژ میدادمبا انگشت اشاره
گیسوووو۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 781 وای از دست این دکترا آخه مورد ب مورد فرق داره عزیزم برا من فقط قسمت راستی بینیم ورمش زیاد بود همون ... ای وای چکار کنم بنظرت پسنه به من گفت دو طرف تیغه بینیم تا یکم پایین تر جوری که دردم بگیره ولی با کدوم انگشت بودو یادم نمیاد
athenaaaaaaaa عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 1014 ای وای چکار کنم بنظرت پس نه به من گفت دو طرف تیغه بینیم تا یکم پایین تر جوری که دردم بگیره ولی با ک ... اینقد هول نکن آروم باش😁گفتم ک انگشت اشاره تا جایی ک ب استخون بینی نرسیده ماساژ بده ۵ دیقه ی ذره هم بذا درد بگیره همونطور ک دکترت گفتهولی حواست باشه اونقد فشار نیاری ک دگ آسیب ببینه
گیسوووو۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 781 اینقد هول نکن آروم باش😁 گفتم ک انگشت اشاره تا جایی ک ب استخون بینی نرسیده ماساژ بده ۵ دیقه ... پس با اشاره ماساژ میدم امیدوارم خوب بشه دیگه😂گفت ۲۰ثانیه روزی سه بارمرسی گلم😘💛