2777
2789

باهاش رفتم سر قرار بعد گقت نظرت چیه

منم گفتم باید فک کنم 

سه ساعت بعد این پیامو داده

من نمی وونم چه حسی داری🥲 برام رنج داره🥲

دوست دارم ولی یکی از حرفایی که بهت زدم رو دوباره یاد آوری کنم بهت

چون من حرفام رو و کلماتم رو با دقت می نویسم و برام اهمیت داره

اینکه من بی تجربه ام باید بهم فرصت بدی تا باهات صحبت کردن رو یاد بگیرم و با ریتمت هماهنگ بشم🥲

روحت خنده هات و خودت رو دوست دارم برای بدست اوردنش تلاش میکنم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم با این پیام میتونست مخمو بزنه

ها😂😂🤣

هروقت روز بدی رو تجربه کردی بدون ک هیچکس به تو وعده نداده که زندگیت بدون مشکل خواهد بود ولی حواست باشه ک اون فقط یک روز بد بود نه ی زندگی بد!!!
۲۳

خودت تا اینجا اگ شناخت کافی ارس داری بهتره ی فرصت بهش بدی

هروقت روز بدی رو تجربه کردی بدون ک هیچکس به تو وعده نداده که زندگیت بدون مشکل خواهد بود ولی حواست باشه ک اون فقط یک روز بد بود نه ی زندگی بد!!!
۲۳

عه همسن همسرمنه که🥺 میسه دعاکنی مادوباره باهم خوب شیم خیلی دلتنگشم😞💔

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
چشم 🫂🫂😘

😍❤

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
اره بهش گقتم باهات ادامه میذم انقد ذوق کرد گقت باید جشن بگیرم 

آخی عزیزمممممم امیدوارم قدرتو بدونه و تا آخرش همراهت بمونه امیدوارم همونی باشه ک میخای