2821
2789
عنوان

کمکککککک

121 بازدید | 13 پست

خانما داشتم باهمزن برقیم کارمیکردم با دور تند بود مواد کیک ریختم داخلش فک میکنم ارد ک زدم سفت شد یهو ایستاد دیگ کارنکرد بو سوختگی گرفته چکارکنم تجربش داشتین یان امانت بود دستم میگم شایدمثل جارو برقی ک خاموش میشه باز روشن بشه ولی دوساعته گزشته روشن نمیشه نکنه سوخته

با دور تند نباید ارد رو همزد ، ارد رو هم باید کم کم اضافه کرد ، هیچوقت وسیله امانت نگیرید یکبار هزینه کنید که اینطور نشه چون واقعا ادم حس بدی پیدا میکنه وسیله دیگری توی دستش خراب بشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام

ببخشید زیر یه تاپیک خوندم ک شما آزمون سردفتری قبول شدید امکانش هست یه مشورت  کوچولو ب من بدید؟

مصاحبه سخت بود؟

واینکه غیر از داشتن لیسانس حقوق شرايط خاص دیگه هم لازم داره؟

الکریم ابن الکریم ابن الکریم...جانم فدای مهدی(عج)🌱❤️
سلام ببخشید زیر یه تاپیک خوندم ک شما آزمون سردفتری قبول شدید امکانش هست یه مشورت  کوچولو ب من ...

عزیزم من ازمون سردفتری شرکت نکردم وکالت شرکت کردم

عزیزم من ازمون سردفتری شرکت نکردم وکالت شرکت کردم

موفق باشیددددد،ازمون کانون؟خیلی زیاد خوندید تا قبول شدید؟ مثلا چند ماه و با چه کیفیتی؟

موفق باشیددددد،ازمون کانون؟خیلی زیاد خوندید تا قبول شدید؟ مثلا چند ماه و با چه کیفیتی؟

یک سال و نیم روزی سیزدع ساعت مرور مطالب کلید موفقیتتون هست باساعات کم شروع کنید ب تدریج بالابببرید ساعت و کیفیت رو اون زمان هم طرح تسعیل نبودالان هست ووکارشما ب سختی کار ما نیست موفق باشید 

یک سال و نیم روزی سیزدع ساعت مرور مطالب کلید موفقیتتون هست باساعات کم شروع کنید ب تدریج بالابببرید س ...

مچکرممممممم🥰😍😍😍

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 21 ساعت پیش
2791
2779
2792