2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کاری هست قبلا لذت میبردی الان نبری بی انرژی کسلی حس غم انده داری فک میکنی عزیزی از دست دادی یا تنها بی‌کسی تو دنیا خوابت اشتهات خراب میشه عصبی تحریک پذیری حوصله حمام رفتن نطافت به خودت رسیدن نداری ناامیدی انگیزه شروع نداری همش به خودکشی فک میکنی چمدونم از جمع گریزونی حوصله هیچکس نداری 

بدون قرص میخام خوب شم فقط بیقراری اذیتم میکنه

منم بیقراری دارم،  خیلی دلم میخواد بدون قرص خوب شم،  سخته وای

در این دنیا همه چیز دست خود آدم است حتی عشق، حتی جنون، حتی ترس .. آدمیزاد می تواند اگر بخواهد کوه ها را جا به جا کند می تواند آب ها را بخشکاند می تواند چرخ و فلک را به هم بریزد آدمیزاد حکایتی است می تواند همه جور حکایتی باشد حکایت شیرین حکایت تلخ حکایت زشت ... و حکایت پهلوانی ...
منم دارم با بی خوابی بی اشتهایی دارم قرص هالوپريدول و نورتریپتیلین مصرف میکنم...

وای چه قرص قوی داده بهت نوروتریپتیلین خیلی قویه چرا قرصها دوز پایین‌تر نداده بهت مگه  خیلی شدیده افسردگی 

از من لیشتر اضطراب و بیقراریه، دیگه خسته شدم ازقرص خوردن منم مث استارتر میخوام بدون قرص خوب شم

در این دنیا همه چیز دست خود آدم است حتی عشق، حتی جنون، حتی ترس .. آدمیزاد می تواند اگر بخواهد کوه ها را جا به جا کند می تواند آب ها را بخشکاند می تواند چرخ و فلک را به هم بریزد آدمیزاد حکایتی است می تواند همه جور حکایتی باشد حکایت شیرین حکایت تلخ حکایت زشت ... و حکایت پهلوانی ...
من پیش مشاور هم میرم میگه اصلا تنها تو اتاق نمون و ازین حرفا من احساس غم ندارم

منم بیشتر اضطرابه

2790
2778
2791
2779
2792