2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 39 پست
بعضی چیزا نمیشن پا فشاریم کنی نمیشن 

درسته ،در این موارد باید بسپاری به خدا و باور داشته باشی که خدا بهترشو برات کنار گذاشته😉

ما هیچ، الهی همه تو🌱                                                   سبز میشود باغ امیدم:)🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه با خودم تصور میکردم یه شوهر ایده آل قسمتم میشه و الان یه نامزد فوق العاده دارم . حتی من یه صحنه هایی رو تو ذهنم خلق میکردم و اونا واقعا اتفاق افتاد . 

هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . ❤ خالق مهربانم ممنونم که پاییز را آفریدی . لابلای برگ های رنگارنگ پاییزی گم شده ام و غصه هایم را به فراموشی سپردم .❤  میدونم هستی همیشه هستی ، گاهی تو روزمرگی های زندگیم فراموشت کردم ، یا تو دغدغه های زندگیم به یادت نبودم ، شایدم زمانی بوده که بهت پشت کردم ، اما تو همیشه حواست بهم بوده و بهم لبخند زدی ، منتظر بودی تا از خودت بخوام هر آنچه را که از غیر طلب میکنم ، دستامو گرفتی و تنهام نذاشتی . خدای عزیزم دوستت دارم .  

من همیشه با خودم تصور میکردم یه شوهر ایده آل قسمتم میشه و الان یه نامزد فوق العاده دارم . حتی من یه ...

چقد عالی🤩

خوشبخت باشی عزیزم🤍

ما هیچ، الهی همه تو🌱                                                   سبز میشود باغ امیدم:)🌱
من همیشه با خودم تصور میکردم یه شوهر ایده آل قسمتم میشه و الان یه نامزد فوق العاده دارم . حتی من یه ...

شما این روشی که میگن هر چیزی که دوست داری همسر آیندت داشته باشه را بنویس تا اتفاق بیوفته را انجام دادی؟

چقد عالی🤩 خوشبخت باشی عزیزم🤍

مرسی عزیزم . شمام انشاالله به خواسته هاتون برسین . راستی کتاب معجزه ی شکر گزاری و کتاب چهار اثر هم کتاب های خوبیه . 

هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . ❤ خالق مهربانم ممنونم که پاییز را آفریدی . لابلای برگ های رنگارنگ پاییزی گم شده ام و غصه هایم را به فراموشی سپردم .❤  میدونم هستی همیشه هستی ، گاهی تو روزمرگی های زندگیم فراموشت کردم ، یا تو دغدغه های زندگیم به یادت نبودم ، شایدم زمانی بوده که بهت پشت کردم ، اما تو همیشه حواست بهم بوده و بهم لبخند زدی ، منتظر بودی تا از خودت بخوام هر آنچه را که از غیر طلب میکنم ، دستامو گرفتی و تنهام نذاشتی . خدای عزیزم دوستت دارم .  

مرسی عزیزم . شمام انشاالله به خواسته هاتون برسین . راستی کتاب معجزه ی شکر گزاری و کتاب چهار اثر هم ک ...

ممنون گلم

چهار اثر را میخونم خیلی حس خوبی بهم میده😍

شما این روشی که میگن هر چیزی که دوست داری همسر آیندت داشته باشه را بنویس تا اتفاق بیوفته را انجام دا ...

نه . ولی شنیدم نوشتن خواسته ها هم خیلی روش خوبیه .

قانو جذب همه چیز از آن خداست پس اوست که میتونه همه کارها رو انجام بده پش با قلب پاک با مهربان خدا صحبت میکنیم تا بما کمک کنه درخواست میدیم که خدای مهربان ما را در مهربانی خود شریک کن دلهای مار ا از کینه از غمو خسه دور کن و بسوی خودت ببر ای آرامش دهنده عالم ایمهربانترین عالم ما بدون شما آب گندیده هم نیستیم