2777
2789
عنوان

قانون جذب

348 بازدید | 39 پست

سلام دوستان،هر کی به قانون جذب اعتقاد داره بیاد صحبت کنیم.

بگید چه نتایجی ازش گرفتین و چطور ازش استفاده کردین و اگر کتابی در این مورد خوندین معرفی کنید لطفا.

من خودم بهش اعتقاد دارم و نتایج خوبی هم ازش گرفتم و کلا همین که حس خوبی به آدم میده خیلی خوبه😍

شما هم تجربه هاتونو بگید🤩

ما هیچ، الهی همه تو🌱                                                   سبز میشود باغ امیدم:)🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط یه چیز یاد گرفتم....................حس خوب داشته باش

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یعنی میشه با قانون جذب همسرمو دوباره جذبش کنم؟😞💔

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
خودت چه نتایجی گرفتی؟

مثلا گوشی که دوست داشتما زود تر از چیزی که فکر میکردم خریدم،رتبه و رشته دانشگاهمو،و یه کارایی میخواستم انجام بدم که شرایطش مهیا نبوده ولی زود همه چیز فراهم شده و کاری ک خواستمو انجام دادم

ما هیچ، الهی همه تو🌱                                                   سبز میشود باغ امیدم:)🌱

قانون جذب سخت نیست

فقط حستو خوب کن 

من هر روز  میگم همه چی بر وقف منه

خدایا شکر از غیب برام پول میاد

خدایا شکر همه دوسم دارن

الکی نمیگما واقعا با حس خوب میگم

یه طور انگار اتفاق افتاده

نکته قانون جذب که از اون مهمتر هست ارتعاش هست یعنی احساس وانرژی که هر لحظه به جهان اطرافمون میدیم ودریافت میکنیم با ورودیهایی که در طول شبانه روز باهاشون سرکار داریم یا در معرضشون هستیم 🥰

من الان چند ماه انجام میدم عالیه اکثر خواسته هام رسیدم 

چقد عالی 😍یکم توضیح میدی گلم که چیکار میکنی؟کتابی هم خوندی در این مورد؟

چیکارا میکنی توضیح بده💚

نامه به فرشته انجام دادم عالی بود  تکنیک ای اف تی انجام دادم خیلی خوبه البته باید قبول داشته باشین قانون جدب رو  خیلی چیزها کد های کیهانی خیلی خوبه