2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 39 پست
نامه به فرشته انجام دادم عالی بود  تکنیک ای اف تی انجام دادم خیلی خوبه البته باید قبول داشته با ...

ای اف تی چیه ؟

ما هیچ، الهی همه تو🌱                                                   سبز میشود باغ امیدم:)🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قانون جذب سخت نیست فقط حستو خوب کن  من هر روز  میگم همه چی بر وقف منه خدایا شکر از غیب ...

صد درصد موافقم ،شکر گزاری خودش کلید هست وبشدت موثر ،منم خداراشکر از این قانون (شکرگزاری )هر زمان استفاده میکنم هم حس وحالم شکر خدا بهتر میشه وهم نتایج میاد

نامه به فرشته انجام دادم عالی بود  تکنیک ای اف تی انجام دادم خیلی خوبه البته باید قبول داشته با ...

من هم از نامه نتیجه دیدم و اصلا باورم نمیشد😍خیلی خوب بود

ما هیچ، الهی همه تو🌱                                                   سبز میشود باغ امیدم:)🌱
صد درصد موافقم ،شکر گزاری خودش کلید هست وبشدت موثر ،منم خداراشکر از این قانون (شکرگزاری )هر زمان است ...

ببین هر لحظه قانون جذب طوری برا ما اتفاق میفته ک فکرکنیم

بد و خوبش دست خودمونه

ببین هر لحظه قانون جذب طوری برا ما اتفاق میفته ک فکرکنیم بد و خوبش دست خودمونه

بله دیگه پرنده افکار رو باید مراقب بود که کجا داره میره بقول استاد عزیزم سرکش اگه شد به همه جا سر بزنه به موارد منفی ،و....تبعات داره وبالعکس ،اگه سرکش شد باید کنترلش کرد که کار دست آدم نده🥰

هیچی نفهمیدم که کاش باز تر مینوشتی 🥲🥲🥲

لایک نکنید لطفا🗣    #اهدای عضو هدای زندگی🦋☘️                                
خلاصه ک نشد ، رها کردم ، بازم نشد

عزیزم باید باور داشته باشی و حالت خوب باشه جوری که انگار اتفاق افتاده و تو بخاطرش خدارو شکر میکنی،

باور و حسی که داری خیلی مهمه