2789
عنوان

وام ویپاد 💸

1952 بازدید | 22 پست

سلام دوستان. شما وام از ویپاد گرفتین ؟ من اولین باره میگیرم ولی نمی‌دونم از کدوم قسمت و کجا باید قسطاشو پرداخت کنم😅 دیروز گرفتم امروز میتونم یه جا پرداختش کنم؟ یا حتما باید مهلت ده روزه مصرفش تموم بشه بعد قسط پرداخت کنم؟

باید مهلت ده روزه تموم بشه بعد میتونی

کاش میشد درخت بودم، کاش تکه سنگی بودم در اعماق اقیانوس، کاش میتوانستم حیوانی باشم در دشتهای سرسبز و آزاد، نمیدانم، کاش هر چیز عجیبی باشم جز یک زن در دل خاورمیانه 💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

والله من نصبش کردم کارتشم اومد ولی استفاده نکردم شما ۱ تومن دادید؟۱تومن بردید؟

میگی چجوریه؟ مبلغش چقدره؟ می ارزه؟

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

میگی چجوریه؟ مبلغش چقدره؟ می ارزه؟

من خودم زیاد سر در نیوردم دوستم برنامشو داشت بهم گف کلا بدرد نمیخوره هی باید پول بریزی براشون تا بتونی برداشت کنی اونم وام خریده ینی فقد با دستگاه پوز بانکه یه سرچی کنی تاپیکش زدن بچه های نی نی سایت

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

من خودم زیاد سر در نیوردم دوستم برنامشو داشت بهم گف کلا بدرد نمیخوره هی باید پول بریزی براشون تا بتو ...

مرسی قشنگم❤❤❤

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

از یه تومن هست تا پونزده تومن، اول پله یه تومنی برات فعاله، بعد که خوش حساب باشی کم کم پله های بعدی ...

مرسی❤