2789
عنوان

وام ویپاد 💸

| مشاهده متن کامل بحث + 1952 بازدید | 22 پست
والله من نصبش کردم کارتشم اومد ولی استفاده نکردم شما ۱ تومن دادید؟۱تومن بردید؟

اره من میخواستم رقم های ده تومن و پونزده تومن فعال شده زودتر شروع کردم به وام گرفتن که برسم به اون پله ها، فقط وام یه تومنیش باید یه تومن بزاری یه تومنم خودش میده و موقع خرید نصف پول از حساب خودت میره نصف از وام

ولی از دو تومن به بعد دیگه لازم نیست خودتم پول بزاری 

قسطاشم میتونی یه جا بدی یا ۴ ماهه ، فقط پونزده تومن ۶ ماهس 

میگی چجوریه؟ مبلغش چقدره؟ می ارزه؟

من میخواستم رقم های ده تومن و پونزده تومن فعال شده زودتر شروع کردم به وام گرفتن که برسم به اون پله ها، فقط وام یه تومنیش باید یه تومن بزاری یه تومنم خودش میده و موقع خرید نصف پول از حساب خودت میره نصف از وام

ولی از دو تومن به بعد دیگه لازم نیست خودتم پول بزاری 

قسطاشم میتونی یه جا بدی یا ۴ ماهه ، فقط پونزده تومن ۶ ماهس 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم زیاد سر در نیوردم دوستم برنامشو داشت بهم گف کلا بدرد نمیخوره هی باید پول بریزی براشون تا بتو ...

آره وام خریده فقط خرید اینترنتی یا کارت خوان 

ولی من کیف پول آپ و بلو باهاش شارژ میکنم بعد از کیف پولم برداشت میکنم و میزنم به کارتم ، یا میرم مغازه بابام کارت میکشم میگم انتقال بده

بانک مجازیه زیر نظر بانک پاسارگاد ، وام میده از یه تومن تا پونزده تومن، داخل گوگل بزن کامل توضیح داد ...

سودش چند درصده؟ مثلا یه تومن وام رو چند باید پس بدیم یا ۱۵ تومن رو چقدر باید پس بدیم 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
بانک مجازیه زیر نظر بانک پاسارگاد ، وام میده از یه تومن تا پونزده تومن، داخل گوگل بزن کامل توضیح داد ...

مرسی

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی