2777
2789
عنوان

کنکور

221 بازدید | 15 پست

دوستان بیاین و از توصیه ها و راهکاراتون برای قبولی پزشکی بگین..من خیلی دلم میخواد پزشکی قبول شم..

روش درس خوندن باید چجوری باشه؟

چجوری از پس سوالای سخت کنکور بربیایم

مرگ آرزو ها رو باور نکن ⁦(⁠◠⁠‿⁠・⁠)⁠—⁠☆⁩pretty🌱💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم اگه سال اولته حتما یه مشاور خوب بگیر با برنامش پیش برو تنهاا الویت زندگیتم بذار همین  ...

نه سال اولم نیست

قلمچی ساعت مطالعه ی بالا کتابای میکرو گاج

شما سطح درسیتون چجوری بود؟

آخه شنیدم قلمچی سطح سوالاش بالاتر از کنکوره

من توی درسایی مثل فیزیک و ریاضی ضعف دارم

شما سطح درسیتون چجوری بود؟ آخه شنیدم قلمچی سطح سوالاش بالاتر از کنکوره من توی درسایی مثل فیزیک و ر ...

خوب بودم همیشه

یه برهه ای افت تراز داشتم

تا پایان تابستون میانگینم بالای ۷۸۰۰ بود

تا نیم سال اول رسید به ۷۱۰۰

تا کنکور شد ۷۵۰۰

هر درسی که ضعف داری مباحثش رو شناسایی کن و کلاس برو یا تدریس اساتید خوب کنکور رو که جزوه ی جمع و جور و خوبی دارن تهیه کن و ضعفت رو برطرف کن

ترازات رو ببر بالا

هرچقدر هم سخت تر باشه، آمادت میکنه برای یه کنکور عالی✌🏻👌🏻

رتبه ی ۱ کنکور قطعا از قلمچی ها معلومه کیه، رتبه های زیر ۱۰۰۰ همیشه بعد قبولی توی دانشگاه همدیگه رو میشناسن و اسمای همدیگه رو توی قلمچیا دیدن

این آمار نشون میده برای قلمچی خوندن قطعا کنکور خوبی رو رقم میزنه👌🏻🏅🏆

خوب بودم همیشه یه برهه ای افت تراز داشتم تا پایان تابستون میانگینم بالای ۷۸۰۰ بود تا نیم سال اول ...

این درسته که قلمچی جزوه ها و کتابای خودشو تحمیل میکنه که بخریم؟برنامه ی قلمچی خوبه برای کنکور؟می ارزه که آدم هزینه کنه؟