2777
2789

خاطرات خوبی ندارم برا چشم چرونی و کثافتکاری میان اکثرا و توی مسجد و هیئت هم نمیرم چون دیدم خانوماییو که دعوا راه انداختن با دخترای مجلس و قضاوت و متلک و ... کردن و به دعوا کشیده شده 

الان بگم  میان حمله که تو چشمت فقط دنبال نذریه ولی خب من همیشه رکم برام مهم نیس  

بچه بودم یه کوله پشتی داشتم سفید از ترکیه گرفته بودم اون بر میداشتم 

از ابتدا تا اخر خیابون هر چی نذری بود میگرفتم میزاشتم تو کوله پشتیم  میبردم خونه فک میکردم بازیه 😂🤣🤣

بعد حالا کم اشتها هم بودم صد سال طول میکشید تا همشو بخورم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الان بگم  میان حمله که تو چشمت فقط دنبال نذریه ولی خب من همیشه رکم برام مهم نیس   بچه ...

🤣🤣🤣وای . منم یه سری نذری آبنبات میدادن به بچه ها ولی فقط رفتم به طرف گفتم منم جزو بچه ها حساب میشم دیگه سخت نگیرید . دوتا بهم داد😁

امضاااممم

برای سلامتی شوهرم ک همیشه تو جادس صلوات بفرستین اگه میشه

دعای نی نی سایتبا مبگبره التماس دعا 

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸

عشقه ماه محرم💔

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

قرار اولم😂😂

سلام بارانا هسدم>✌🏻 عشق‌ رو با تموم سلول های بدنم درک کردم‌چطور میتونی به اونی که بهتون وفاداره خیانت کنید؟1401/9/19‌ زندگیم با وجودت به طور قشنگی تغییر کرد من شدم اون دختری که تو خواستیمن تشنه محبتاتم.تشنه شنیدن خنده هات.تشنه جان‌دل گفتنات.تشنه شنیدن صدات.تشنه دیدن چهره‌ات.  عشق"خیلی فراتر از این حرفاست در کنار همچی انقدر خاطره و زیبایی داره که از نظر من قابل بیان نیست به طور قشنگی تغییر کردیم💌❕️اونی که فراموشش کردی عشقت نبود🫂🙂