2777
2789

اصلاااا. بلد نیستم 

همه مراحل رو بگید لطفاااا 

نحوه استفادشون رو هم اگه بگید که دیگه هییییچ😄

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   

کلیپ ببین خوب گفتنی نیست

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط کانتور و خط چشم بلدم

کانتور چیه؟😂🤦🏼‍♀️

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   

اول کانسیلر بزن پشت چشمت با براش نم دار فیدش کن 

بعد اگه خواستی سایه بزن بعد خط چشم بکش و ریمل اگه خواستی چشمات درشت بشه مداد سفیدم بکش تو چشمت بعد کرم پودر بزن (زیرش پرایمر هم بزنی خوبه) بعد رژگونه بزن رو گونت ( کانتور هم هس که حرفه ای با توضیحات من فایدع ای نداره) بعدم پودر فیکس بزن خیلی خوبه برای ماندگاری بعدم رژ

چو بامنی بی همه ای، با همه ای چو بی منی 🫶🏻

من اول مرطوب کننده و ابرسان میزنم چون پوستم خشکه.بعد پرایمرم رو میزنم یکم میمونه کرم پودرمو میزنم بعد کانسیلر و کانتور خوب فید میکنم بعد پودر فیکسو میزنم روهمش.پد اشکیم رو توی دستمال کاغذی میزارم تپ تپ میزنم دودقیقه.ارایش چشمم روهم میکنم

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃

بنام خدا

.

.

اول رژ میزنم بعدم ریمل و تاماممم اگه یادم بمونه ضد افتابم میزنم پوستم نسوزه🤦

میشه اگه امضامو خوندی برام صلوات بفرستی مهربون🥺❤️اگه خواستی میتونی بهم بگی منم برات صلوات بفرستم💫😍