دوستان عزیزم بهترین پودر یا قرص برای کاهش اشتها که ضرر هم نداشته باشه چی پیشنهاد میدین؟
امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
من شدم ستاد کمک دهی دوستم از دکتر برگشته بهش گفتن برای بارداری ۱۳ کیلو باید کم کنه 😂حالا اومده اینجا میگه از دوستات بپرس ببین چی میگن
امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
عزیزم از اینا کمک بگیره قطعا لاغر میشه جو پرک ارد کنه حتی میتونه باهاش کلی چیزای متنوع بپزه و بخوره ...
ممنونم از راهنمایی اتون