2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب من گفتن چاکراه رو باز میکنم البته من ویسش رو گوش کردم صدای دریا بود فقط🤐والا نمی‌دونم

تکیه میدهم‌ به آسمانی که خدا‌روی ابرهایش‌ نشسته ˘˘!☁️💙                 https://harfeto.timefriend.net/16837133705410 بنویس میخونم 🤍🫧 (پروفم چش خودمه 🫠)
بله من نتیجه گرفتم. اتفاقا همین الانم داشتم گوش میدادم البته اون سابلیمینال عه عزیزم 🌷

واسه چی گوش میذی؟جدی تاثیر داره تغییراتت چی بوده

تکیه میدهم‌ به آسمانی که خدا‌روی ابرهایش‌ نشسته ˘˘!☁️💙                 https://harfeto.timefriend.net/16837133705410 بنویس میخونم 🤍🫧 (پروفم چش خودمه 🫠)
واسه چی گوش میذی؟جدی تاثیر داره تغییراتت چی بوده

بله واقعا تاثیر داشته البته من خییلی زیاد ساب استفاده کردم زیاد هم هزینه کردم 😑 (هم پولی عمومی و هم پولی اختصاصی) و هم ساب‌های رایگان ... اما راستش از ساب های رایگان بیشتر از پولی ها نتیجه دیدم 

واقعاا؟برا چی نتیجه گرفتی؟چن بار گوش میدادی؟

بله عزیزم واقعا تاثیر داشته البته من از ساب های رایگان بیشتر نتیجه دیدم ( البته خیلی باید مراقب باشید که مسیج هاش منفی و مخرب نباشه )... شکم تخت، کوچک شدن سینه هام ( من خیییلی بزرگ بود واقعا اذیت میشدم😑) ، رفع پلی کیستیک، پوست شفاف و ...

بله واقعا تاثیر داشته البته من خییلی زیاد ساب استفاده کردم زیاد هم هزینه کردم 😑 (هم پولی عمومی و هم ...

البته تاکید میکنم هر نوع ساب رایگانی نه. بعضی ساب های رایگان شیطانی و مخرب هستن . فقط ساب های معتبر از سازنده های معتبر

بله عزیزم واقعا تاثیر داشته البته من از ساب های رایگان بیشتر نتیجه دیدم ( البته خیلی باید مراقب باشی ...

میشه بپرسم از کجا میگرفتی؟ و اینکه چجوری گوش میکردی مدت زمانش و کلا تمرکز میخوادو اینا؟

میشه بپرسم از کجا میگرفتی؟ و اینکه چجوری گوش میکردی مدت زمانش و کلا تمرکز میخوادو اینا؟

از تلگرام.... همه ساب های یک ساعته هستن البته بعضیاشو چون خیییلی لایه دارن مثل ساب های جئون واسه همین فقط باید یه بار گوش بدی چون خیلی قویه . بیشترش