2777
2789
از تلگرام.... همه ساب های یک ساعته هستن البته بعضیاشو چون خیییلی لایه دارن مثل ساب های جئون واسه همی ...

مضره... سالهای هیپنوددی، جئون، کیوتی،کاپلسو، موزامورف و ... اینا سازنده های عالی هستن که من از ۲ تا کانال تو تلگرام سابهاشونو دانلود میکنم گوش میدم

مضره... سالهای هیپنوددی، جئون، کیوتی،کاپلسو، موزامورف و ... اینا سازنده های عالی هستن که من از ۲ تا ...

کانالشو داری بدی؟

و اینکه سابارو یبار در روز گوش کنی کافیه ؟میگن باید همراهش ابم بخوری درسته؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کانالشو داری بدی؟ و اینکه سابارو یبار در روز گوش کنی کافیه ؟میگن باید همراهش ابم بخوری درسته؟

یکیش wonderful_mind@ هستش یکیشم @magic.subliminalهستش . البته اگه درست تایپ کرده باشم و اینکه اولی از دومی قویتره ساب هاش.

تعداد گوش دادنش تو کانال هست و همه توضیحات. بله آب بخورید و وسواس نتیجه نداشته باشید و کاملا بیخیال باید باشید ‌

در ضمن الان دیگه از روش پلی لیست استفاده میکنند که ذهن خسته نشه

البته تاکید میکنم هر نوع ساب رایگانی نه. بعضی ساب های رایگان شیطانی و مخرب هستن . فقط ساب های معتبر ...

عزیزم من ساب گرفتم صدای آب و دریا میداد پولی گرفتمش اینجوری معلومه مخرب نیست؟😂

تکیه میدهم‌ به آسمانی که خدا‌روی ابرهایش‌ نشسته ˘˘!☁️💙                 https://harfeto.timefriend.net/16837133705410 بنویس میخونم 🤍🫧 (پروفم چش خودمه 🫠)
عزیزم من ساب گرفتم صدای آب و دریا میداد پولی گرفتمش اینجوری معلومه مخرب نیست؟😂

عزیزم صدای آب و دریا مهم نیست ( هر صدایی می‌تونه باشه! حتی مثلا آهنگ اردک تک تک، تک تک اردک😶🤓 یا مثلا یه سوره قرآنی)... در واقع سابلیمینال چیزیه که توش انواع فرکانس و مسیج پنهان و لایه های زیرینی جاسازی میکنند بعد برای اینکه بتونن از فیل...تر ضمیرناخودآگاه ذهن رد بشن روی همه این فرکانس ها و مسیج ها و لایه های پنهانی رو با صدای آب و دریا و طبیعت و گل و بلبل میپوشونند تا در واقع خودآگاه رو گول بزنند و وارد ضمیر ناخودآگاه ذهن بشن و DNA رو تغییر بدن