2777
2789
عنوان

فیلر زیر چشم

24805 بازدید | 43 پست

کیا از فیلر اینوسنس استفاده کردن؟؟؟نظراتتون رو بگین

من خودم دو هفته ک انجام دادم تا حالا راضیم نظر شماهایی ک استفاده کردین چیه؟

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما برا چ کاری انجام دادید؟ گودی یا سیاهی؟

برای سیاهی رفتم گفت فیلر تاثیر نداره باید مزو تراپی شه...فیلر برای گودی گفت خوبه ک چون ی مقدار داشتم برام تزریق کرد....فعلا ک گودی رفع شده سیاهی هم خیلی کمتر شده

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
تغییر رو همون لحظه تزریق دیدی؟ صورتت چهرت شاداب شده؟

همون لحظه ک با عکس قبلم مقایسه میکردم متوجه میشدم ولی الان کلا جلو آینه میرم معلومه و اینکه گفت هر چی آب بیشتر بخوری بیشتر پف میکنه...‌..

از ۰.۲سی سی هم کمتر برام تزریق کرد....کلی از موادم اضافه اومد

همون لحظه ک با عکس قبلم مقایسه میکردم متوجه میشدم ولی الان کلا جلو آینه میرم معلومه و اینکه گفت هر چ ...

بقیشو بعد یک ماه بری ترمیم میزنه

اره آب بخوری جذب بهتری داره

سیاهیش چی اونقدری کم شده ک راضی باشی؟

بقیشو بعد یک ماه بری ترمیم میزنه اره آب بخوری جذب بهتری داره سیاهیش چی اونقدری کم شده ک راضی ...

فکر نمیکنم ک نیاز باشه چون پف کرده دیگ زیادی تابلو میشه....آره سیاهیش دیگ خیلی کم شده

حالا نمیدونی اون موادی رو ک اضافه کرده میتونم شوهرمو ببرم استفاده کنه یا نه؟؟؟

فکر نمیکنم ک نیاز باشه چون پف کرده دیگ زیادی تابلو میشه....آره سیاهیش دیگ خیلی کم شده حالا نمیدونی ...

چ خوب خوش ب حالت مبارکه

اره عزیزم معلومه ک میشه

هر کس دیگه ک لازم داشته باشه میتونه استفادش کنه

این همه پول دادی باقیشم استفاده کنید

چ خوب خوش ب حالت مبارکه اره عزیزم معلومه ک میشه هر کس دیگه ک لازم داشته باشه میتونه استفادش کنه ...

ممنون جانم ک راهنماییم کردی🥰