2777
2789
عنوان

فیلر زیر چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 24813 بازدید | 43 پست

سلام عزیزم ژل لب اینوسنس زدین راضی بودین ؟؟دفعه اول ماندگاریش چقدربود؟؟؟

الحمدالله کما هو اهله....یه صلوات می فرستین برام؟ به نیت بچه دارشدنم ان شاالله خدا ب ماهم بچه سالم وصالح بده .مرسی ازتون

سلام عزیزم ژل لب اینوسنس زدین راضی بودین ؟؟دفعه اول ماندگاریش چقدربود؟؟؟

ژل لب نزدم فیلر زیر چشم اینوسنس زدم ک عالی بود ۱ماه شده 

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ژل لب نزدم فیلر زیر چشم اینوسنس زدم ک عالی بود ۱ماه شده 

مبارک 

الحمدالله کما هو اهله....یه صلوات می فرستین برام؟ به نیت بچه دارشدنم ان شاالله خدا ب ماهم بچه سالم وصالح بده .مرسی ازتون

سلام عزیزم وقت بخیر  از فیلرت راضی هستی  منم برای گودی زیر چشم میخواستم بزنم ماندگاریش ...

سلام عزیزم من خیلی راضی بودم....درد هم نداشت‌‌‌‌‌...فقط جراحی بینی داشتم‌...ممکنه رو ماندگاریش تاثیر بزاره‌...بعد جراحی کبودی اصلا نداشتم......فقط اینکه برای گودی مناسبه برای سیاهی دور چشم به من گفتن باید مزو کنم که فرصت نشد هنوز

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
عزیزم ببخشید همش پیام میدم  شما کدوم دکتر برای زیر چشم رفتین؟ من خیلی میترسم دکترم تخصص نداشت ...

عزیزم من شمالم‌.پیش دکتری ک رفتم پزشک عمومی هستن ک تازه فارغ‌التحصیل شدن‌‌‌‌..‌ولی در زمینه زیبایی هم فعالیت دارن‌..‌نمونه کاراشون رو اطرافم دیدم و چون شناخت ازشون داشتم میدونستم صرفا بخاطر پول کار نمیکنه (چون از نظر مالی تامینه)ترجیح دادم برن پیشش و راضی هم هستم

من خط خنده ام رو دو سی سی میگه دکتر ولی پنج تومن رووفیل میگه ایرانی رو دارم تحقیق میکنم 

من به قصد رووفیل رفتم ولی دکترم گفت برای روفیل از قبل باید اطلاع میدادی چون عروسی داشتیم و عجله داشتم نمیتونستم وقتم رو تغییر بدم همون اینوسنس اوکی کردم

چقدر شد پولش

کل ۱ سی سی فکر کنم ۲ونیم....ک برای من کلا ۱و ۸دهم ازش استفاده شد مابقی رو داد ب خودم ریختم دور