سلام عزیزم وقت بخیر از فیلرت راضی هستی منم برای گودی زیر چشم میخواستم بزنم ماندگاریش ...
سلام عزیزم من خیلی راضی بودم....درد هم نداشت...فقط جراحی بینی داشتم...ممکنه رو ماندگاریش تاثیر بزاره...بعد جراحی کبودی اصلا نداشتم......فقط اینکه برای گودی مناسبه برای سیاهی دور چشم به من گفتن باید مزو کنم که فرصت نشد هنوز
✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
عزیزم ببخشید همش پیام میدم شما کدوم دکتر برای زیر چشم رفتین؟ من خیلی میترسم دکترم تخصص نداشت ...
عزیزم من شمالم.پیش دکتری ک رفتم پزشک عمومی هستن ک تازه فارغالتحصیل شدن..ولی در زمینه زیبایی هم فعالیت دارن..نمونه کاراشون رو اطرافم دیدم و چون شناخت ازشون داشتم میدونستم صرفا بخاطر پول کار نمیکنه (چون از نظر مالی تامینه)ترجیح دادم برن پیشش و راضی هم هستم
✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
من خط خنده ام رو دو سی سی میگه دکتر ولی پنج تومن رووفیل میگه ایرانی رو دارم تحقیق میکنم
من به قصد رووفیل رفتم ولی دکترم گفت برای روفیل از قبل باید اطلاع میدادی چون عروسی داشتیم و عجله داشتم نمیتونستم وقتم رو تغییر بدم همون اینوسنس اوکی کردم