2777
2789
عنوان

چرا همش آخر من باید حرف بخورم؟

98 بازدید | 8 پست

دخترخاله بزرگم وقتی آبجی کوچیکشو دعوا میکنه ب خاطر اشتباهش هیچکی بلند نمیشه چیزی بهش بگه خونشون بودیم دخترخاله کوچیکم لباس مجلسی نداشت برا عروسی دخترخاله بزرگم انقد دعواش کرد و فحشش داد آخر با گریه فرستادش خونه دوستش ک لباس قرض بگیرم 

امروز داداشم میخواد بره تولد دوستش نوارچسب نداریم کادو کنم میگم بهش برو در دوستات و بزن همسایمونه بگو ی لحظه چسب قرض بده برگشته ادامو درمیاره دعوام شد باهاش گفتم تولد دوستته دارم کادو میکنم برات پررو هم تویی بعد رفته ب جا اینک در بزنه ی ساعت تو حیاط نشسته از اون بر مامانم دخالت میکنه ک ولش کن و ال و بل ت فقط بلدی سر چسب دعوا راه بندازی 

بحث اینکه انقد رو نداره بره در مردم و بزنه بعد ادای ما رو درمیاره و فحشش برا ماست از اون طرف هم همش ب من یه چی میگن 

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

میتونم درکت کنم ولی رفتن درخونه بقیه برای چسب کار اشتباهیه

(((قبل از اینکه پستی که مدنظرت هست رو تایپ کنی به این فکر کن که اینم حق الناسه ممکنه از نظر تو شوخی چند لحظه ای باشه ولی ممکنه دل یک نفرو بشکنه یا مسیر زندگیشو عوض کنه))) بختیاریم روانشناسی رو به سبک خودم  تدریس میکنم اما هیچ ادعایی روش ندارم من فقط نظرم رو به عنوان یک دوست بهت میگم. خارج از ایران بزرگ شدم  و روی هم ۱۰ ساله که ایرانم و مثل همه از مسلمانی فقط اذان داخل گوش رو داشتم  اما از یک سن به بعد درباره ی اسلام واقعی و شناخت خدا مطالعه کردم و مسلمان شدم  لینک کتاب ها  🧡حسین (ع)🧡نزدیکترین رفیق منه و یکی از دلایلم برای اسلام درسته منم مثل تو از شرایط ناراضیم و از اجبارهای مسلمان نماها بیزار حتی از آزادی شماهم دفاع میکنم چون من اسلام واقعی رو شناختم و قسم میخورم شبیه چیزی نیست که چندین ساله توسط کسایی به شما درس داده شده که اسلام رو به نفع خودشون تغییر دادن🩶🩶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار دخترخاله ی بزرگت اصلا درست نبوده ک تو با دیدن کارش بخای خودتو توجیح کنی

ب داداشت میگفتی یه چسب بخره ی جای یه ساعت تو حیاط نشستن

بهرحال حس میکنم تو سن بلوغی و هرچیز کوچیکی میره رو مخت

خودمم همین بودم ولی ریلکس کن 

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
چندسالته

۱۸

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
کار دخترخاله ی بزرگت اصلا درست نبوده ک تو با دیدن کارش بخای خودتو توجیح کنی ب داداشت میگفتی یه چسب ...

خودمم اصلا از کارش خوشم نیومد ولی حرفم اینه چطور مردم اشتباه یکی دیگ گوشزد نمیکنن مخصوصا مامانم ک اونجا بود و همیشه کارش اینه که از مردم اشتباه بگیره ولی به من ک میرسه همه توبیخم میکنن و ب هزار روش میکوبونن منو ب خاطر اشتباهم 

میتونم درکت کنم ولی رفتن درخونه بقیه برای چسب کار اشتباهیه

این ساعت آخه مغازه و لوازم التحریر بستس اینجا