2789
عنوان

مشکلات زندگی

67 بازدید | 4 پست

خیلیاتون پرسیدین دلیل قهرم با خدا چیه یکی دوتا ک نیس تو دوره ای ک حتی ادمای فقیر هم وسایل ساده زندگی دارن تو خونه ای زندگی میکنم ک شبیه انباریه شایدم بدتر یخچالو تلویزیون واسه ۲۳ ساال پیشه هیچ امکانات دیگ نداریم تو خونه بابام از بچگی معتاد بود و از بچگی گشنگی کشیدم از استرس معدم خراب شده و سو تغذیه شدم معدم مشکل داره از یه طرفم مشکل روانی پیدا کردم وسواس فکری ک حالمو بد میکنه حتی تصورشم سخته بخاطر مشکلاتم کسی ک دوستش داشتمم ولم کردبا بی رحمی افسرده شدم حالا فقط دلم میخاد یه جایی باشه ببرن منو اونجا بخابم تا اینکه دنیا ب اخر برسه این فقط گوشه ای از مشکلاتم بود دیگ دعواهای هرروز پدر مادر حرفای مردم ..... اینا هیچی این وسکاس رو مخمه من با وجود ۲۲ سال سن قوی شدم با تموم اینا؟ نه من قوی نشدم بلکه تبدیل شدم به یه ادم بی حس که نه خوشحال میشه ن غمگین زود گریش میگیره نشخوار فکری داره و یه مریض روانیه 

عزیزم الهی بگردم . خدا خودش خوشبختت کنه . همسنیم والا منم بعضی وقتها دچار افسردگی میشم چه میشه کرد . 

هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . ❤ خالق مهربانم ممنونم که پاییز را آفریدی . لابلای برگ های رنگارنگ پاییزی گم شده ام و غصه هایم را به فراموشی سپردم .❤  میدونم هستی همیشه هستی ، گاهی تو روزمرگی های زندگیم فراموشت کردم ، یا تو دغدغه های زندگیم به یادت نبودم ، شایدم زمانی بوده که بهت پشت کردم ، اما تو همیشه حواست بهم بوده و بهم لبخند زدی ، منتظر بودی تا از خودت بخوام هر آنچه را که از غیر طلب میکنم ، دستامو گرفتی و تنهام نذاشتی . خدای عزیزم دوستت دارم .  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه من نپرسیدم😂

عزیز همه مشکل دارن

شما زندگیتو از یه گوشه بگیر درست کن

الان اینجایی یعنی حداقل یه گوشی و نت داشتی

خیلیها اصلا دهاتشون اینم نداره

کاری به خدا نداشته باش

رو خودت حساب کن و قدرت هایی که همون خدا بهت داده

نه من نپرسیدم😂 عزیز همه مشکل دارن شما زندگیتو از یه گوشه بگیر درست کن الان اینجایی یعنی حداقل یه ...

گوشی رو خودم کار کردم خریدم ولی از دار دنیا همین یه گوشیه دیگ الان واسه دانشگاهم لپ تاپ لازمه ولی ندارم باید ب اینو اون التماس کنم واسه کارام گوشیو میتونسم بخرم ولی دیگ اونو زورم نمیرسه