2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی چن روزه عمل کردی برای من پریروز بود دارم میمیرم😭

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

۲۰روز  عزیزمم میفهمم تامپونارو دربیاری راحتتت میشی تحمل کن

اره فردا میرم برا تامپون

صبحی اومدم گاز استریل زیرشو عوض کنم سوراخا بینیمو دیدم خوف کردم ی جوری بودن😭😂نرماله؟ 

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

بچه هامن نزدیک دوماهه هنوز سوراخ بینیم نامتقارن هست خیلی افسرده شدمه یکی بیاد دلداریم بده همچین مشکلی رو داشته خوب شدنه سوراخ بینیش

خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم
من عمل کردم ۵ روزه ولی همش یه سوراخ بینیم کیپ میشه چپ ک بازمیشه راست کیپ میشه راست ک باز میشه چپ کیپ ...

طبیعیه عزیزم تازه۵روز عمل کردی

تامپونارو دربیاری با محلول شست و شوبده درست میشه

اره فردا میرم برا تامپون صبحی اومدم گاز استریل زیرشو عوض کنم سوراخا بینیمو دیدم خوف کردم ی جوری بود ...

خودت عوض میکنی به نظرم دست نزن تابری پیشدکتر ممکنه تکون بخوره یامشکلی پیش بیاد

خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم
اره فردا میرم برا تامپون صبحی اومدم گاز استریل زیرشو عوض کنم سوراخا بینیمو دیدم خوف کردم ی جوری بود ...

اره بابا برا من خیلی افتضاح بود.الان بهتر شده ولی بخاطر ورم کجه انگار یکم.کلا تا چند ماه هی نوسان داره معلوم نیست چی به چیه