2777
2789
عنوان

خانمهایی که حقوق میدونید کمک لطفا

91 بازدید | 12 پست

سلام من پدرم یک سال نمیشه فوت کرده با مادرم و دوتا برادر کوچکترم زندگی میکنم اموال باقی مونده از پدرم به آپارتمان وکالتی که نصفش به نام مادرمه و نصفش پدر مرحومم دیگه یک ماشین از شرکت سایپا که زیر 300قیمتشه و به نام پدرمه پدر بزرگ و مادر بزرگم زنده هستن و از اموال پدرم ارث میبرن حتی قیومیت هم به مادرم ندادن پدربزرگم قیم ماهست ولی اسمی قیمه تا حالا هزار تومان هم برای ما خرجی نکرده سوالم اینه مامانم بخواد مهریشو بزاره اجرا میگن دادگاه 5درصد مهریو رو میخواد آخه دارایی ما همین خونه و ماشینه چجوری توی خرج روزانه خودمون موندیم بخایم پول دادگاه و بدیم واسه همین مامانم تا حالا اقدامی نکرده ولی از طرف خانواده پدری خیلی اذیت میشیم و سرمون منت میزارن که یک سوم اموال مال مایه در صورتی که مادرم بخواد مهریشو بگیره حتی هزار تومان نمیمونه اونا بخان سهم ببرن شما بگین مامانم چکار کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گروه پرسش و پاسخ حقوقی با وکیل آقای باقر جعفری

وکیل پایه یک دادگستری

کانون وکلای دادگستری مرکز (تهران)

تاریخ تشکیل گروه: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶

لینک گروه پرسش و پاسخ حقوقی

@porseshopasokhlaw

ببین این یه گروه تلگرامیه وکیلش رایگان کمک میکنه ، ازشون سوال بپرس ، اول ازشون احازه بگیر برو پیوشون بعد سوالاتتو بپرس ، ایشالله مشکلتون حل شه

هیچی . بزارید خانواده پدر برن دادگاه . بعد مادرتون از سهم الارث مهریه اش رو برداره. خدا پدرتون رو ب ...

نمیشه که ، ممکنه مهریه رو قید نکنن که این اینطوری حساب میشه که مهریه رو نمیخوان ،مادر ایشون باید هرچه سریعتر اقدام کنه

دادگاه که همین اول نمیگیره که هزینه دادرسی رو ، بعد اینکه همه چی تموم شد واموال به اسم مادرتون شد می ...

شما درست میگین حرف من اینه که همین خونه ماشینو داریم واسه دادن پول دادگاه باید ماشینو بفروشیم این ظلم نیست واسه داشتن اموال خودمون بخایم به دادگاه پول بدیم