2777
2789
عنوان

حرفهای جاریم

488 بازدید | 22 پست

اینوبگم مادرشوهرم اهل تمسخر وخودبزرگ بینی هستن بشدت ادم غیبتکاروعیب جوهستش ازحرف خودشونم کوتاه نمیان

نشسته پیش جاریم گفته این بچه داریشوبلدنیس خدانگهشداشته اون بچرو من لباس میدوزم برا دخترم میگفته این چیبوده دوخته بود ازترسم گفتم خوبه ولی پشت سرم مسخره میکرده  حالا این جاریم  اصلا سگ محلشون میکنه ها دوماه اشتیه یه سال قهر جاریم بعد۱۰سال بچه دارشدن مادرشوهرم یه نیم ست خریده بود برا دخترش ویه قربونی قراره بده وبرا دخترمنم یه لباس گرفته بود همش ولی خدا شاهده من نه به زبون اوردم نه ناراحت شدم وظیفه مادرشوهرم میدونستم بعد۹سال دردسراییکه کشیدن برابچه براجاریم هدیه بده بهش گفته چشم دیدن بچه هاتونداره برااون چیزی نخریدیم حسودی میکنه 😑ازاینا به کنار مادرشوهرم جلو دروهمسایه فامیلم غیبت منومیکنه همش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا جاریم میگفت خواهرشوهرمو برده بودن چندتا پسر برا دستمالی واینا گداهستن قبلا گدایی میکردن

به مادرشوهرم انقدر توهین کرده که خاکتوسرمادرشوهرم ماترکا یه جمله داریم میگیم سگ سمت کسیکه ازش بترسه هاپ هاپ میکنه

فاصلت رو با جاریت حفظ کن زیاد هم به دری و وری هاش گوش نده کسی که حرف بیاره حرفم میبره

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

بیخیال 

زمانی ک بتونیم آرامش اعصاب خودمون رو به هرچی ترجیح بدیم گول این بازیا و حرف و حدیثها رو نمی‌خوریم 

آدمای بد دل رو ب خدا بسپار و زندگیتو بکن 

تویی که این امضا رو می‌خونی، آره با خودتم،خدا حواسش بهت هست❤️🌱صبور باش معجزه‌ی خدا نزدیک هست❤️🌱تا اینجا اومدنت اصلا آسون نبوده،بابتش از خودت تشکر کن… 🌈

حقته ناراحت نشو 

وقتی خودتون رو کوچیک جاری و مادرشوهر میکنید و خودشیرینی همین میشه 

جاری منم بچه به دنیا اورد بهش چیزی ندادن 

ولی برا بچه من النگو طلا اوردن 

هر کسی شان خودش رو تعیین میکنه 

الان شما مقصری به خاطر رفتارت که این اجازه رو به اونا دادی نه جاری و مادرشوهرت 

بهش بگو چه مرگته؟؟؟

مرگش عادت خودبزرگ بینیشه یبار میادازمن میپرسه مثلا دیشب گفت پولشوازصاحبکارش میگیره شوهرت نزاره جمع بشه طرف نمیده بعد یکم دیگ شوهرم اومد ازاون پرسید😐😐تا ببینه حرف منوشوهرم یکیه یانه

اهمیت نده آبجی 

منم خیلی سختی ها کشیدم از خانواده همسر و آخر سرم با خیانت همسرم مواجه شدم و جدا شدم . ببین این تجربه ها و سختی ها برام درس شد گرچه سخته ولی در برابر حکمت خدا نباید گلایه کرد و بسپاری ب خودش