2777
2789
عنوان

بی بی چک😔

328 بازدید | 37 پست

سلام خانومای گل..روزتون بخیر من۳روز مونده به موعدم بی بی چک میزنم منفیه فقط یکیش چندروز پیش یه هاله خییلی کمرنگ داشت که اصلا مشخص نیست تو عکسم بچه ها توروخدا دعام کنین بخدا سر نماز یاد تک تکتون هستم و برای حاجت رواییتون دعا میکنم دعا کنین منم دامنم سبز بشه و پریود نشم😔❤️❤️❤️❤️ممکنه الان زود باشه واسه بی بی چک؟؟

ممنونم جوابمو بدین از استرسم کم بشه امیدم خیلی کمه چون روز۲۴پریودم که رفتم سونو گفت فولیکولات زیر ۱۰هست و امکان بارداری خیلی کمه..

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم فولیکولام کوچیکه البته روز۲۴پریود رفتم بازم نمیدونم ولی ناامید شدم😔

سیکلت چند روزه س ؟ 

اخه ۲۴ پریود ک فولی نیست تا اون موقعه آزاد شده رفته 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
سیکلت چند روزه س ؟  اخه ۲۴ پریود ک فولی نیست تا اون موقعه آزاد شده رفته

سیکلم اکثرا۳۰ولی ماه قبل۳۲روز 

اخرین پریودمم۲۸خرداد بود خودمم همینو گفتم ولی سونوگرافی که رفتم گفت تنبلی داری احتمالت این ماه خیلی کمه

سیکلم اکثرا۳۰ولی ماه قبل۳۲روز  اخرین پریودمم۲۸خرداد بود خودمم همینو گفتم ولی سونوگرافی که رفتم ...

میگم شرایط ت به تنبلی میخوره وگرنه ۲۴ سیکل فولی ۱۰ نیست .حالا ک تنبلی ت کمه  اصلاح سبک کن ان شالله نتیجه میگیری 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
میگم شرایط ت به تنبلی میخوره وگرنه ۲۴ سیکل فولی ۱۰ نیست .حالا ک تنبلی ت کمه  اصلاح سبک کن ان شا ...

باشه عزیزم ممنونم..شما علائم بارداریت چیا بود؟؟

من علائمم ندارم زیاد اخه فقط همون روز۲۴و۲۵سیکلم از درد تخمدان سمت چپم داشتم میمردم نمیتونستم تکون بخورم و تموم شد دیگه الان جوش زدم خیلی

فدات بشم انشاالله فرشته نازتو به سلامتی بغل کنی و بارداری آسونی داشته باشی ممنونم❤️🌹

فدات عزیزم مرسی از دعای قشنگت 

پسرم بهترین هدیه خدا هستی. مرسی که به زندگی من و بابایی رنگ و بوی تازه ای دادی. بی نهایت عاشقتم  
فدات عزیزم مرسی از دعای قشنگت 

عزیزدلم میشه بدونم علائم شما چی بود؟

من تنها چیزی که هیچوقت تجربه نکرده بودم و اتفاق افتاد چندروز پیش درد وحشتناک تخمدان سمت چپم و کمر درد شدید بعد دوروز خوب شدم

عزیزدلم میشه بدونم علائم شما چی بود؟ من تنها چیزی که هیچوقت تجربه نکرده بودم و اتفاق افتاد چندروز پ ...

عزیزدلم من همسرم مشکل داشت دکترا گفتن کلا طبیعی باردار نمیشم اما خدا معجزه اش رو نشون داد. 

علایم بارداری هم یکم حالت تهوع داشتم که الآنم هراز گاهی میاد و درد سینه داشتم و خیلی گرمم بود چند روز قبل موعد بی بی چک هاله انداخت روز موعدم بی بی مثبت شدم و دو روز بعدش آزمایش دادم مثبت بود

پسرم بهترین هدیه خدا هستی. مرسی که به زندگی من و بابایی رنگ و بوی تازه ای دادی. بی نهایت عاشقتم  
عزیزدلم میشه بدونم علائم شما چی بود؟ من تنها چیزی که هیچوقت تجربه نکرده بودم و اتفاق افتاد چندروز پ ...

این درد می‌تونه برای تخمک گذاری باشه گلم