2777
2789
عنوان

بی بی چک😔

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 37 پست
همین استرس مانع تشکیل نطفه میشه ارامش داشته باش همه چی حله خودتو تقویت کن فولیکولات عادی میشه بزودی ...

ممنونم گلم یه سوال

اگه پریود شدم کی برم متخصص زنان که واسه فولیکولام قرص بده و درمان بشم؟؟ و این که چندوقت بعد قرصا باید اقدام کنم اخه اصلا اطلاعی ندارم در این مورد

ممنونم گلم یه سوال اگه پریود شدم کی برم متخصص زنان که واسه فولیکولام قرص بده و درمان بشم؟؟ و این که ...

داروهایه شیمیایی خیلی گرونن بروپیش طب سنتی دارو هایه گیاهی بهت بده فرقی نداره هروقت تونستی برو چنددوره باید خودتوتقویت کنی شوهرتم تقویت کن متخصص زنانم خواستی برو 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چهارروز مونده به موعدم اما دو سه روزه علایم دارم، اندومتریوز شدیدم و فعلا با ناامیدی طبیعی اقدام کردم

تا پول بیاد دستم یه فکری بکنم

خدایا به ما منتظرا هم نظر کن💔🤱🏻
منم چهارروز مونده به موعدم اما دو سه روزه علایم دارم، اندومتریوز شدیدم و فعلا با ناامیدی طبیعی اقدام ...

عزیزم انشاالله هردومون این ماه نتیجه میگیریم علائمت چیه اخه لعنتی من علائمم ندارم..فقط چندروز پیش کمردرد شدید و سمت چپ دلم درد میکرد

عزیزم انشاالله هردومون این ماه نتیجه میگیریم علائمت چیه اخه لعنتی من علائمم ندارم..فقط چندروز پیش کم ...

انشالله

علایمی که هر ماه دارم الانم دارم درد سینه و گر گرفتگی و…

الان بی بی چک زدم منفی بود البته یجورایی مطمئن بودم منفیه با این اندومتریوز شدیدی که دارم

انشالله علایمی که هر ماه دارم الانم دارم درد سینه و گر گرفتگی و… الان بی بی چک زدم منفی بود البته ...

عزیزم خدارو چه دیدی شاید شد برات دعا میکنم بخدا توام دعام کن😞

بی بی چکم منم زدم امروز منفی بود

عزیزم خدارو چه دیدی شاید شد برات دعا میکنم بخدا توام دعام کن😞 بی بی چکم منم زدم امروز منفی بود

واقعا خداکنه هیچکس با این مساله درگیر نباشه

واست دعا میکنم حتما مرسی از همدردیت❤️