2777
2789

دیشب ساعت ۱ خابیدم صبم با صدای جیغ پاشدم سرم داره از درد میترکه

مامانمم اومده میگ خاب دیدم فلانی گفته حواست ب دخترت باشه مگ چیکار میکنی تو گوشی :/🤦‍♀️

معدمم درد میکنه اه چه صبح گندی🥲👀💔

تهی از هر حسی:)    Alir3za#

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه فقط خواب دیده!

من صبح زود بیدار شدم تو این هوای گرم رفتم دانشگاه کلاس تشکیل نشد برگشتم خونه🤦🏻‍♀️

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

😂😂لامصبا حس عمیقی دارن کات کردم چن روز پیش😂💔

تا مادر بشی

مامانم زنگ زده میگه چرا روز تنگی ب درد هم نمی خورید.حالا من کارا رو جفت و جور کردم براش

تو مرا جان وجهانی

دیشب نزدیک ۱ خوابیدم ۴ بیدار شدم برم نماز بخونم پامو گذاشتم رو مامانم جیغ زد چرتم پاره شد 

نماز خوندم اومدم خوابیدم یه ربع به ۶ پاشدم منتظر که مربی رانندگیم بیاد که اونم نیومد تا ۷ و ۲۰ دقیقه منتظر شدم

بعد رفتم چای دم کردم 

بعدم کلی پیاز پوست کردم یه گریه زیر پوستی کردم تو دلمم به خودم فحش میدادم که نتونستم هنوز گواهینامه بگیرم 

کاش این دفعه قبول بشم

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...