2777
2789
عنوان

شوهر بچه ننه

1895 بازدید | 101 پست

خونه مادرشوهرم ک طبقه پایینه بودیم بعد شوهرم بهم گف پاشو تو چایی بیار یه بار اونا یه بارم تو منم رفتم بالا بعد پیام داد بیا شام دیدم اصلا شوهرم نگامم نمیکنه با مادرش بگو بخند نگو مادرش پرش کرده بعد گفتع چرا زنت نمیاد بعد منم جدا خوابیدم اصلا باهام حرف نزد صبح جمعه رفت پایین و ساعت دو هم مادرشوهرم اومد بالا با اون بگو بخند منم بعد رفتنش عصبی شدم با مشت زدم رو شونش بعد اونم دو بار تو سرم زد بهم گف دوست ندارم فردا طلاقت میدم منم از خونه انداختمس بیرون به مامانم زنگ زده بیا دخترتو ببر طلاق میگیریم بابامم اومد دنبالم بعد بابام زنگ زدک بخاطر بفیه دخترم میزنی ببین چیکار میکنم. مرتیکه گوشیو رو بابام قطع کرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی خاک عالم برسر کثافت مردها انگار ما فقط زیر خوابشونیم خوب بیشرف آنقدر نه نه و خواهرتون عزیزن بمو ...

اینا وقتی ازدواج میکن تازه خواهر و مادر دار میشن یادشون میفته خواهر و مادر دارن محبتاشون تازه به هم گل میکنه اونام یادشون میفته  پسری دارن

بچه ندارید؟

مام یه آشنا داریم اینجوری ازدواج کرده ولی از مادر و خواهرانش خط میگیره زنش گناه داره تازه اون متاسفانه سه تا بچه داره گفت بخاطر بچه ها تحمل میکنم خیلی بده مرد اینجوری باشه متنفرم از مردی که با شریک زندگیش مشورت نکنه با خانواده خودش مشورت کنه