2777
2789
عنوان

کادو تولد

180 بازدید | 14 پست

برام کامنت کنین لطفا بگید چیکار کنم که خاص و بیاد موندنی باشه.اولین تولد بعد از ازدواج هست

تعداد رای : 7
نظرسنجی
زیور الات
2
28%
کفش .لباس
0
0%
تابلو
1
14%
ساعتو گوشی و...
4
57%
تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”...آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست ...

لطفا راهنمایی کنید

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”...آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست ...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

زیورآلات 

میشه یه روش خاص بگید

میشه یه روش خاص بگید

من خیلی سال هس ازدواج کردم زیادمث جوونای امروزی نیستم

همسرم همیشع برام هدیه میگیرع ازبیرون میادهمون لحظه بهم 

میدع کلی ذوق میکنم(:

« تنهایي بزرگِت میکنه!‌ »
من خیلی سال هس ازدواج کردم زیادمث جوونای امروزی نیستم همسرم همیشع برام هدیه میگیرع ازبیرون میادهمون ...

جقدر خوب و کم توقع 

عالیه 

ولی خانم من منتظره یه هدیه خاص هست و من موندم چیکار کنم براش

جقدر خوب و کم توقع  عالیه  ولی خانم من منتظره یه هدیه خاص هست و من موندم چیکار کنم براش

اتفاقن کم توقع نیستم😂

خیلی برام هدیه های جورواجور میگیره برام عادی شدع

اتفاقن کم توقع نیستم😂 خیلی برام هدیه های جورواجور میگیره برام عادی شدع

کدومش براتون خاص بوده که همیشه تو ذهنتون مونده باشه؟؟

جقدر خوب و کم توقع  عالیه  ولی خانم من منتظره یه هدیه خاص هست و من موندم چیکار کنم براش

الان ت تاپیکتون دیدم خانومتون روزتولدش دقیقن بامن یکی هس😍🤩

همیشه یه تیکه طلا حتی کوچیک هم منو خوشحال میکنه بستگی داره خانومت فازش چی باشه

خیلی اهل طلا نیست اما خب بازم خانما طلارو ترجیح میدن

راستش دنبال یه کار و ایده خاص میگردم

خیلی اهل طلا نیست اما خب بازم خانما طلارو ترجیح میدن راستش دنبال یه کار و ایده خاص میگردم

این دستبند ها یا پلاک های طلا هست که اسم یا اول اسم آدم هست میشه خاص باشه

ایرپاد یا ساعت هوشمند یا اپل واچ  

یه قاب عکس خاص 

عطر خوب

همینکه خانمتون متوجه بشه نی نی سایت نمیاید ودر یک ساعت اول عضویت دوتا تاپیک نمیزنید سوپرایز بزرگیه و ...

متوجه منظورتون نشدم؟