2777
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 47 پست
سعی کن دوری و دوستی برقرار باشه هر چقدر هم آدمای خوبی باشن ،وقتی تو یه ساختمون باشین حرف و حدیث پیش ...

چیکار کنم خواهر چاره دیگ ای ندارم واقعا موندم

خدا♥️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیشه اصلا نمیخام برم خونه اجاره ای مجبوریم وام اینا داریم ماهانه نمیشه کرایه خونه هم بدیم از الان ت ...

ببین من از خونه مادرشوهرم بلند شدم با شرایط خیلی سخت از حقوق شوهرم ماهی یک الی دو تومن کلا میمونه برا خودمون قید لباس خوب و غذای خوب هم زدم ولی بلند شدم از اونجا بخاطر زندگیم ارامش روحیم میارزه به راحتی مالی 

خسته شدم از اینکه باید برای همه خوب باشم منم یه جاهایی دلم میخواد بخاطر خودم با همه بد باشم مگه خودم چشه؟
ببین من از خونه مادرشوهرم بلند شدم با شرایط خیلی سخت از حقوق شوهرم ماهی یک الی دو تومن کلا میمونه بر ...

خواهر من اول زندگی چجوری این همه پول بیارم جهزیه از یه طرف عروسی یه طرف همه چی با این وضع گرونی من نمیدونم که واقعا اینجوریه یانه فقط میترسم

خدا♥️

سراینکه یه جایین رفتارای مادرشوهرت اذیتت میکنه میایی غرشومیزنی بجون شوهرت اونم میگه مادرم انقد خوبه زنم نمک نشناسه زندگیت میشه گووووه اگه خواستی بری هم باید خودت محترمانه ازپس مادرشوهرت بربیایی وشوهرتو دخالت ندی

خواهر من اول زندگی چجوری این همه پول بیارم جهزیه از یه طرف عروسی یه طرف همه چی با این وضع گرونی من ن ...

من عروسی نگرفتم البته بگم پشیمونم مثل سگ و هر زمان باشه میگیرم ولی بازم برمیگشتم عقب همین کار و میکردم عروسی و چند سال دیگه میگیرم ولی حداقل زندگیم خراب نشد 

خسته شدم از اینکه باید برای همه خوب باشم منم یه جاهایی دلم میخواد بخاطر خودم با همه بد باشم مگه خودم چشه؟
سراینکه یه جایین رفتارای مادرشوهرت اذیتت میکنه میایی غرشومیزنی بجون شوهرت اونم میگه مادرم انقد خوبه ...

اتفافا شوهرش رو دخالت بده بهتره_من از بس به شوهرم نگفتم مشکلات رو گفتم فکرش رو درگیر نکنم عوضش مادرش تا تونست تو گوشش خوند الان شوهرم ازم متنفره مشاوره همدیگه رو دیدیدم دستم خواست بخوره بهش کشید خودشو عقب گفت ازت بدم میاد چندشم میشه ازت اینقد از من براش گفته

شرایطت صد در صد از ما بدتر نمیشه تو این دوره زمونه با ماهی یک الی دو تومن زندگی کردن واقعا سخته ولی من ترجیحش دادم به پیش مادرشوهر بودن