2777
2789
عنوان

ای خدااااا😂😂🤣🤣

367 بازدید | 37 پست

امروز یکم دلم گرفته بود ساعت ۱۱ شب اینا به مامانم گفتم بریم بازار 

توی یک مغازه رفتیم یه بچه ای هم داخل بود بعد همش نگام میکرد یعنی چشم از روم بر نمیداشت از مغازه رفتیم بیرون منتظر تاکسی شدیم بریم خونه بعد دختره هم چند دقیقه بعدش اومد بیرون کنار ما بهم گفت اسمت چیه؟ اسمم بهش گفتم خودشم ۱۰ سالش بود  چند تا سوال دیگ پرسید چند سانیه طولانی نگام کرد بعد بهم گفت تو خیلی خوشگلی منم گفتم مرسی عزیزم خودتم خیلی خوشگلی بعد گفت کاشکی زن برادرم بشی میشی؟؟ یعنی من و مامانم انقددد خندیدیم  حال بدم خوب شد🤣🤣🤣مامانش اومد بیرون دختره به مامانش گفت ماماان نگا یه زن خوب برا داداش یاسر  پیدا کردممم اگ پسر بودم برا خودم میکردمش ولی الان که دخترم برا داداش یاسر  مامانشم ترکید از خنده😂😂😂🤣

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش
آخی😂چه فوضولی بوده 😂

خیلی😂😂😂🤣

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

راس میگه هاااا خیلی ناز و خوشگلی😁❤️ چند سالته؟  میشه ماهم خدمت برسیم برای داداشمون؟؟

۱۶😂

نه حاجی هنوز کوچیکم😂😂