sanamshokolati مدیر استارتر عضویت: 1403/11/22 تعداد پست: 753 عنوان دختر خانم ها 563 بازدید | 55 پست شما امسال همتون لباس عیدی میخرید؟ خواهر برادر هاتون هم همه عید لباس میخرن؟ خودتون در آمد دارین یا پدر مادرهاتون میخرن خداراشکر آقا که منو طلبیدی😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 1404/11/18 | 12:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fati_raha عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 12552 ن نمیخریم داربم خونه میسازیم هیچ وقت جایی که هستی گیر نمیکنی مگر اینکه تصمیم بگیری همونجا بمونی!
aroos_paeez عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 4303 هرکسی که خودش درامد داره باید خودش بخره جناب اقای محترم لطفا درخواست نده فاقد شعور عزیز
mahya_1 عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 1552 به امید خدا ایشالله که اوضاع برا همه روال بشه پدر کاربری تعلیق شد ، خداحافظ همه...
گوگولیتونمم عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 25895 من که نمیخرم اگه شرایط خوب شد میخرم در این مدت زندگی به گونه ای سپری شده که میتونم سالها بدون اونکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بده غمگین بمونم😔😔من این روزها برای هرچیزی هزار بار گریستم🖤چه جوانانی!میبینی چه جوانانی😔بسیاریشان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند🥺😔
صدای_باد عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 13682 برای بچه هام خریدم ولی برای خودم نه راستش هیچی تو بازار نمیپسندم
sanamshokolati مدیر استارتر عضویت: 1403/11/22 تعداد پست: 753 ن نمیخریم داربم خونه میسازیم با امید خدا خداراشکر آقا که منو طلبیدی😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
تورو_سننه_قربونت_برم عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 2473 درآمد دارم خودم ولی فک نکنم بگیرم حس و حال عید ندارم ترجیح میدم بشینم تو خونهیا همون مانتو قبلیامو بپوشمدیگه بچه نیستم که برام لباس نو مهم باشه
sanamshokolati مدیر استارتر عضویت: 1403/11/22 تعداد پست: 753 به امید خدا ایشالله که اوضاع برا همه روال بشه پدر الهی آمینسایش بالا سرتون باشه الهی خداراشکر آقا که منو طلبیدی😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
دختریارم عضویت: 1404/05/08 تعداد پست: 2745 من که ازدواج کردم همسرم می خره برام...ولی ۳ تا خواهر و ۱ برادر دارم . پدرم باید براشون بخره...تو این اوضاع و با حقوق ۲۰ تومن نمیدونم چطوری میخواد بخره...
ff75 عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 2234 دیگ شوق قدیم نیست ک سر تا پا نوکنیم و .. اگه چیزی نیاز داشته باشیم میگیریم نیاز نداشته باشیم نه
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11988 ی مانتو مشکی لازم دارم فقط ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
sanamshokolati مدیر استارتر عضویت: 1403/11/22 تعداد پست: 753 خودمون مغازه لباس داریم. امسال هیچکس نخریده بخاطر بی پو لیه 😔 خداراشکر آقا که منو طلبیدی😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻