برای گل دخترت مامانی باش که از بدنیا اومدنش خوشحال باشه نه ناراحت
الهی که بهترین روزارو کنار هم تجربه کنیم 😍🥺🥺❤️
بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍. جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت با تمام سختیهای دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیهگاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀 مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
چع قشنگه گلم بهترین رفیقشم میشم..💕 ایشالا خودتم دختر دار بشی🧡
قطعااا بهترین مامان دنیا میشی 😍👌
منم یک دختر کوچولو پنج ساله دارم 😁
بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍. جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت با تمام سختیهای دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیهگاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀 مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍
خداخیرش بده مادرشوهرمو از اول بارداری تا همین الان که دخترم به این سن رسیده تو نگه داریش کمکم کرده