2777
2789
فدات که 💕 اره گلم بزن

خدانکنهه عزیزم❤️

من اینو همیشه به هرکسی که دختر داره میگم

برای گل دخترت مامانی باش که از بدنیا اومدنش خوشحال باشه نه ناراحت

الهی که بهترین روزارو کنار هم تجربه کنیم 😍🥺🥺❤️

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدانکنهه عزیزم❤️ من اینو همیشه به هرکسی که دختر داره میگم برای گل دخترت مامانی باش که از بدنیا اوم ...

چع قشنگه گلم بهترین رفیقشم میشم..💕

ایشالا خودتم دختر دار بشی🧡

چع قشنگه گلم بهترین رفیقشم میشم..💕 ایشالا خودتم دختر دار بشی🧡

قطعااا بهترین مامان دنیا میشی 😍👌

منم یک دختر کوچولو پنج ساله دارم 😁

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍    
😍❤️ عزیزم ، نگهداریش سخته؟

نه اصلااا 

البته اگه کسی کمک دستت باشه 

خداخیرش بده مادرشوهرمو از اول بارداری تا همین الان که دخترم به این سن رسیده تو نگه داریش کمکم کرده

خوشبحالت،ما ایطوری نیستیم،،💔

چرا عزیزم

مادرتون یا خواهری خواهرش شوهری کسی نیست